Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Hearts maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında İskoç bir gazetecinin, "Hearts'taki sakat oyuncular sizin için bir avantaj olur mu?" sorusuna İngilizce yanıt vermesi büyük beğeni topladı. 

Belözoğlu, İngilizce olarak "Hearts'ın son maçını izledim. Sakat oyuncuları var. Onlar İskoçya Ligi'ne odaklanacaklardır. Kolay maç olmayacak. Biz de yarınki maça odaklanıyoruz." yanıtını verdi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Bulutus 04.11.2022 09:17
    Adam, oyunculuk yaşında başarılı bir teknik direktörlük yapıyor. Oyunculuğunda da başarılıydı ve zeki. Doğal olarak konumundaki bir sürü geri zekalıyı görünce sinirleniyor. Kendisinden daha akıllı biri kendisine olumsuz bir şey söylese, susup dinleyecek, ama ona laf atanların çoğu yeterli seviye de değil..
  • Baho 03.11.2022 07:39
    Bir şeyleri bilmek güzel ve başarı sayılır ancak TÜRKÇE yi anlatmakta başka bir güzel olur
  • Barış 03.11.2022 00:22
    Barış manço japonyaya gittiğinde japon yetkililer , sizden ricamız ingilizce konuşmayın. Kendi dilinizde konuşun biz sizin için tercuman ayarlarız,, demişlerdi. Emreyi seviyoruz. Umarım bu olaydan haberdar olur ve orta asyadan beri yüzyıllarca konuşulan bu güzel dilimizi onure etmeye karar verir ve Türkçe konuşur.
  • hakkı sever 02.11.2022 23:29
    İngilizcesi ekonun ingilizcesinden daha güzel.