Başakşehir toplam 6 golle turladı!

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında İzlanda ekibi Breidablik'i 3-0 mağlup ederek play-off turuna yükseldi.

Başakşehir toplam 6 golle turladı!
Başakşehir toplam 6 golle turladı!
GİRİŞ 11.08.2022 22:36 GÜNCELLEME 11.08.2022 23:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Başakşehir sahasında İzlanda ekibi Breidablik'le karşılaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda, oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazandı. 

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Okaka, 74. dakikada Touba ve 84. dakikada Aleksic kaydetti. 

Bu sonucun ardından ilk maçı deplasmanda 3-1 kazanan Başakşehir, toplamda 6-1'lik skorla adını play-off turuna yazdıran taraf oldu.

Medipol Başakşehir'in rakibi Antwerp

Turuncu-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Norveç ekibi Lilleström'ü eleyen Belçika temsilcisi Antwerp ile eşleşti.

Eşleşmenin ilk maçı 18 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanş mücadelesi ise 25 Ağustos'ta Belçika'da oynanacak.

Medipol Başakşehir bu turu da geçmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını gruplara yazdıracak.

Aleksic Avrupa kupalarında 4. golünü attı

Medipol Başakşehir'in Sırp oyuncusu Danijel Aleksic, turuncu-lacivertli forma ile 4. golünü attı.

İzlanda'da oynanan maçta 2 gol atan Aleksic, İstanbul'da da rakip fileleri bir kez havalandırdı.

Aleksic, Avrupa kupalarında attığı 4 golle, turuncu-lacivertli takımın bu alanda en golcü 3. ismi konumuna yükseldi. Aleksic, Medipol Başakşehir formasıyla 14 gol atan Edin Visca ve 5 golü bulunan İrfan Can Kahveci'den sonra, turuncu-lacivertli takımın Avrupa kupalarındaki en golcü 3. ismi oldu.



Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa'da yenilmezlik sürdü

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı dördüncü maçı da kaybetmedi.

Bu maçlarda 3 galibiyet elde eden turuncu-lacivertliler, bir de beraberlik aldı. Dört maçta 8 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 2 gol gördü.

İzlanda ekibi Breidablik'i 3-1 yenen İstanbul ekibi, Emre Belözoğlu idaresinde çıktığı ilk iki maçta Maccabi Netanya ile sahasında 1-1 berabere kalıp, rakibini deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur atlamayı başarmıştı.



Medipol Başakşehir: 3 - Breidablik: 0

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Tamas Bognar, Balazs Buzas, Peter Kobor (Macaristan)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ndayishimiye, Touba, Hasan Ali Kaldırım, Biglia (Dk. 79 Aleksic), Berkay Özcan (Dk. 62 Mahmut Tekdemir), Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler (Dk. 79 Muhammet Arslantaş), Deniz Türüç (Dk. 62 Münir), Okaka (Dk. 69 Szysz)

Breidablik: Anton Einarsson, Gunnlauggson (Dk. 85 Helgason), Muminovic, Qvist, Thorhallson, Viktor Einarsson (Dk. 85 Gautason), Yeoman (Dk. 74 Luoviksson), Eyjolfsson, Svanthorsson (Dk. 85 Gudbjargarson), Sowe (Dk. 46 Ingvarsson), Steindorsson

Goller: Dk. 44 Okaka, Dk. 74 Touba, Dk. 84 Aleksic (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 31 Sowe, Dk. 35 Yeoman (Breidablik), Dk. 60 Serdar Gürler (Medipol Başakşehir)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Abd 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun inşaAllah gruplara kalır Türkiyeme puan lazım.Her puan 5 yıl geçerli. Emeği geçen herkese milletim adına teşekkürü bir borç bilirim.
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir şey bu ,takımın isminide yabancı bir isim yapın bari tam olsun,gol atanların ismine bakınca hiç bir Türk oyuncu yok,genelde liglerdeki durum.Marifet Türk oyuncular ile başarı sağlamak,oynayan oyuncuların ülkelerinin nüfuslarını bizim nüfusumuzla kıyaslarsak ,malesef birşeylerin yanlış olduğunu anlamamak çok acı bir durum
    Cevapla
  • Watansewer 1 yıl önce Şikayet Et
    yaw Allah aşkına bırakın şu işleri. yok takımın aını değiştirin falan. yeter ya. barcelonayı barcelona yapan messi Arjantinli, Mancester ve Real madridi başarılara taşıyan Ronaldo Portekizli. nein kafasını yaşıyorsunuz anlamadım. sırf boş muhabbet için yazıyorsunuz. kösteklikten başka klavye kahramanlığı yapmayın
    Cevapla
  • aadd 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani mesut.. Gene yatırım peşinde mi yoksa
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Başak şehir yolun açık olsun
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir bu sezona damgasını vuracak. Çok kaliteli futbolcular var, 11 numara Münir de bunlardan biri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle