Sivasspor tur şansını zora soktu! Başakşehir 88'de yıkıldı

Avrupa'daki temsilcilerimizden Sivasspor deplasmnda Malmö'ye 3-1 kaybederken Başakşehir ise Antwerp'le 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor tur şansını zora soktu! Başakşehir 88'de yıkıldı
Sivasspor tur şansını zora soktu! Başakşehir 88'de yıkıldı
GİRİŞ 18.08.2022 22:39 GÜNCELLEME 19.08.2022 10:17
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sivasspor deplasmanda İsveç ekibi Malmö'ye karşılaştı. Yeni Malmö Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. 

Malmö'ye galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Zeidan, 37. dakikada Christiansen ve 68. dakikada Moisander kaydetti. Temsilcimiz Sivasspor'un tek golü ise 30. dakikada Leke James'ten geldi.

25 Ağustos tarihinde oynanacak rövanş mücadelesinin ardından tur atlayan taraf UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekip de yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında devam edecek.



Malmö: 3 - Demir Grup Sivasspor: 1

Stat: Yeni Malmö

Hakemler: William Collum, David McGeachie, Francis Connor (İskoçya)

Malmö: Dahlin, Beijmo, L. Nielsen, Hadzikadunic, Moisander, Ceesay, Zeidan (Dk. 71 Lamotey), Rakip (Dk. 71 Sergio Pena), Christiansen (Dk. 84 Larsson), Kiese Thelin (Dk. 88 Berget) , Birmancevic.

Demir Grup Sivasspor: Muammer Yıldırım, Uğur Çiftçi, Caner Osmanpaşa, Goutas, Robin Yalçın (Dk. 74 Yatabare), Hakan Arslan (Dk. 84 Keita), Ulvestad (Dk. 74 Mua Njie), Kerem Kesgin (Dk. 60 Charisis), Gradel, James, Erdoğan Yeşilyurt.

Goller: Dk. 18 Zeidan, Dk. 37. Christiansen, Dk. 68 Moisander (Malmö), Dk. 30 James (Demir Grup Sivasspor)

Sarı Kartlar: Dk. 34 Robin Yalçın, Dk. 52 Gradel, Dk. 52 Goutas, Dk. 78 Yatabare (Demir Grup Sivasspor), 38. Dk. Erdal Rakip, Dk. 83 Lamotey, Dk 86. Moisander (Malmö)

BAŞAKŞEHİR 88'DE YIKILDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir sahasında Antwerp'i konuk etti. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi. 

Başakşehir, 54. dakikada Chouiar'ın kaydettiği golle öne geçti. Antwerp bu gole 88. dakikada Almeida ile karşılık verdi. Müsabakada başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 tamamlandı. 

25 Ağustos tarihinde oynanacak rövanş karşılaşmasının ardından tur atlayan taraf UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalacak.

Medipol Başakşehir: 1 - Antwerp: 1

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Jerome Brisard, Erwan Finjean, Alexis Auger (Fransa)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı (Dk. 75 Caiçara), Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 86 Aleksic), Biglia, Mahmut Tekdemir (Dk. 72 Ahmet Touba), Berkay Özcan, Serdar Gürler (Dk. 72 Deniz Türüç), Münir (Dk. 86 Szysz), Okaka

Antwerp: Butez, Almeida, Alderweireld, Pacho, De Laet (Dk. 62 Bataille), Alhassan Yussuf, Ekkelenkamp (Dk. 76 Scott), Nainggolan (Dk. 87 Miyoshi), Vines, Gerkens (Dk. 62 Verstraete), Frey

Goller: Dk. 54 Münir (Medipol Başakşehir), Dk. 87 Almeida (Antwerp)

Sarı kartlar: Dk. 37 Serdar Gürler (Medipol Başakşehir), Dk. 40 Frey, Dk. 53 Pacho, Dk. 51 Gerkens (Antwerp)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 72
  • Şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor'un isteyip te aldığı 1 futbolcu var mı? Sivasspor falan futbolcuyla ilgileniyor, oldu ,olacak derken transfer bitiyor.
    Cevapla
  • ccccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas sporun tur atlamasını zaten başkan mecnun bey istemiyor du isteseydi takıma transfer yapardı
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas baştan kaybetti. Adam maça ağlayarak çıktı. Futbolcuları motive edemedi. Sizin gücünüz yok fark yemeyin diye çıkan bir hoca nasıl maç alır. Kendine güvenen bir Sivas olsaydı en kotu beraberlik alırdı. Ülke puanını düşürecekseniz, bırakın başka takımlar gitsin. Malmo Sivas'ta üstün bir takım değil. Başakşehir laubalilikten puan kaybetti. Takipten çok üstün. Üstelik taraftar takım kaptanı Volkanı ıslıklarla uyardı. Yavaş hareket etmeye aldığı topu boş boş ileriye atmaya devam etti. Anlaşılan bir tek Fener temsil edecek. Seneye bu takımlar Avrupa için yine kendilerini paralayacaklar.
    Cevapla
  • Gurup Zerdali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas tur mu atlayacaktı
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim liğin sadece adı süper.haritada yerini bulamayacağımız takımlara eleniyoruz.ama tv de her kanalda spor programı sanki profesyonel bir liğimiz var gibi.liğimiz kaliteli olsa herhalde 24 saat futbol programı olurdu heryer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle