Sivasspor kaybetse de şansını sürdürdü

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Sivasspor, sahasında İspanya temsilcisi Villarreal'e 1-0 mağlup oldu.

Sivasspor kaybetse de şansını sürdürdü
Sivasspor kaybetse de şansını sürdürdü
GİRİŞ 03.12.2020 22:46 GÜNCELLEME 03.12.2020 23:07
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sivasspor'la Villarreal Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Villarreal 1-0 kazandı.

İlk yarıda topa daha çok sahip olan ve Sivasspor'a gol fırsatı vermeyen Villarreal, girdiği pozisyonları pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 
 
İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Villarreal, 75. dakikada Chukwueze'nin kaydettiği golle öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve İspanyol ekibi sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Sivasspor bu sonuçla 6 puanda kaldı. Villarreal ise puanını 13'e yükseltti. Yigidoların grupta çıkma mücadelesi verdiği Maccabi Tel Aviv gruptaki diğer maçta Karabağ ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 8'e taşıdı.

Sivasspor grubun son maçında deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'le karşı karşıya gelecek. Yigidolar, karşılaşmayı kazanması halinde gruptan çıkarak adını son 32 turuna yazdıracak. Villarreal ise sahasında Karabağ'ı ağırlayacak. 

PUAN DURUMU:

MAÇ TABLOSU

 

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Duje Strukan, Goran Perica, Alen Jaksic (Hırvatistan)

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Camara, Ziya Erdal, Cofie (Dk. 82 Claudemir), Fajr, Yasin Öztekin, Robin Yalçın (Dk. 77 Kone), Gradel, Yatabare (Dk. 80 Ninga)

Villarreal: Rulli, Costa (Dk. 77 Estupinan), Mori, Foyth, Pena, Baena (Dk. 68 Parejo) , İborra, Coquelin (Dk. 68 Trigueros), Nino, Chukwueze (Dk. 77 Moreno), Kubo (Dk. 58 Pino)

Gol: Dk. 75 Chukwueze (Villarreal)

Sarı kartlar: Dk. 60 Fajr, Dk. 79 Appindangoye (Demir Grup Sivasspor), Dk. 61 Pena (Villarreal)

YORUMLAR 29
  • Koc 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor bu grupdan mümkün degil cıkması bu oyun ile 6-7 tane siyahi oyuncuları var 35-40 yaslarındalar...
    Cevapla
  • onay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir takımdaki her oyuncu yeri geldiğinde takıma faydalı olsun diye alınır...Sivasli yöneticileri kınıyorum..Bu .kadarsiyahiyk nerden buldunuz...en en en işe yaramazlar da 7 ve 4 numara....birde robin yalçın bi takımda oynuyorsa o takım zaten birliktir....Memleketimin futbolcusu bunların yanında hiç mi futbolcu değilde bu sazanları buldunuz..
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligde fb ni Önünü kesmeye çalışmaktan başka marifeti olamayanların başarısı işte geldiğimiz seviye.. sivas lılar alınması varsa tek delikanlı klup onlardır..
    Cevapla
  • hacıdr 3 yıl önce Şikayet Et
    .18 i bile cikaramadik 3 yedek 11 oyuncuyla oynadik.
    Cevapla
  • OSMANLI TOKADI 3 yıl önce Şikayet Et
    masal masal ....hep ayni tantanalar yenildik ama sansi var yenildik ama ezilmedik ancak cocuk kandirirsiniz ....hep hüsran hep hüsran ...TÜRKIYE yi temsil ediyorsan 3 kati daha iyi mücadele etmek zorundasin ...3 kurusluk oyuncuya 1 milyon euro vererek o oyuncu 1 milyon eoro degerinde olmuyor ancak iste böyle kendi kendinizi kandirir ve sonuc hep hüsran hüsran olmayada mahkumsunuz ...sivas adina degil TÜRKIYE adina üzülüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle