Sivasspor, Avrupa'da 2'de 0 yaptı!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta maçında Sivasspor, sahasında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e 2-1 mağlup oldu.

Sivasspor, Avrupa'da 2'de 0 yaptı!
Sivasspor, Avrupa'da 2'de 0 yaptı!
GİRİŞ 29.10.2020 22:49 GÜNCELLEME 30.10.2020 14:26
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Sivasspor ile Maccabi Tel Aviv, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Maccabi Tel Aviv 2-1 kazandı.

 

 

İlk yarıda iki takımda pozisyona girmekte zorlanırken soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya etkili başlayan Sivasspor, Kayode'nin 55. dakikada kaydettiği golle öne geçti: 1-0. İyi oynadığı maçta öne geçen Sivasspor için bir anda her şey tersine döndü. Camara 67. dakika penaltı yaptırdı ve ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltı vuruşunda topun başına gelen Biton 69. dakika eşitliği yakaladı: 1-1. 10 kişi kalan Sivasspor karşısında ataklarını sıklaştıran İsrail ekibi 74. dakikada Peretz'in golüyle öne geçti: 1-2. Maçta başka gol olmadı ve Maccabi Tel Aviv sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

 

Bu sonuçla Sivasspor 0 puanda kaldı. İsrail temilsicisi Maccabi Tel Aviv ise puanını 6'ya çıkardı.

Sivasspor grubun 3. maçında sahasında Azerbaycan ekibi Karabağ'ı konuk edecek. Maccabi Tel Aviv ise deplasmanda İspanyol temsilcisi Villarreal'le karşılaşacak.

MAÇ TABLOSU

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Irfan Peljto, Amer Macic, Davor Beljo (Bosna Hersek)

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Claudemir (Dk. 81 Kone), Yatabare, Fajr, Gradel (Dk. 78 Ninga), Kayode (Dk. 75 Cofie)

Maccabi Tel-Aviv: Tenenbaum, Davidzade, Hernandez, Yeini, Tibi, Kandil (Dk. 65 Golasa), Rikan (Dk. 88 Karzev), Glazer, Peretz (Dk. 90 Saborit), Biton (Dk. 88 Cohen), Shechter (Dk. 65 Pesic)

Goller: Dk. 55 Kayode (Demir Grup Sivasspor), Dk. 69 Biton (Penaltıdan), Dk. 74 Peretz (Maccabi Tel-Aviv)

Kırmızı kart: Dk. 67 Camara (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Yeini, Dk. 70 Peretz (Maccabi Tel-Aviv), Dk. 24 Robin Yalçın, Dk. 74 Claudemir, Dk. 75 Samassa, Dk. 76 Uğur Çiftçi, Dk. 86 Ninga (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 85
  • ONEY 3 yıl önce Şikayet Et
    siyahi futbolcuyu çok koyunca kazanacağını zanneden antrenör tayfasından bu kadar olur...Ah rıza avrupada maç kazanabilmen için daha çoooook ekmek yemen lazım...
    Cevapla
  • Alpi 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş noluyor yahu...
    Cevapla
  • Haha 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceyi bitirelim derken türk futbolunu bitirdiler !!! Yaziklar olsun olacagi buydu ne bekliyordunuz şikeyle gs yi bjk yi avrupaya gonderip yari final oynatmayi mi? Gorudunuz daha gruplara bile kalamiyorlar fb en kotu zamaninda zeniti eliyordu. Bir de bize laf atarlar yuzsuzler hamsiler de yedek kadroyla 1 puan alsin sonra huu ulke puani dusuyor diye aglasinlar
    Cevapla
  • tunahan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kendinden bilir işi.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Canım. Söylediğin takımın tarihi başarılarla(!) dolu, durdurulamaz bir istatistiği olduğu için gayrı resmi operasyon yapma gereği duydular. Yaa size ne içirip ortalığa salıveriyorlar Allah aşkına...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek derdi fb olan ligden hayır gelmez sürünun
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    şu futbol biz de tam anlamıyla rezillik yemin ediyorum artık maç falan izlemiyorum . futboldan soğudum resmen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle