Rıza Çalımbay: "Bu maçın rövanşı da var"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 5-3 kaybettikleri Villareal maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: "Bu maçın rövanşı da var"
Rıza Çalımbay: "Bu maçın rövanşı da var"
GİRİŞ 23.10.2020 00:33 GÜNCELLEME 23.10.2020 00:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Villareal maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Rıza Çalımbay açıklamasında; "İlk yarıyı çok iyi bitirdik, 2-2. 2. yarıda yediğimiz goller, böyle talihsizlik olamaz. Birince 10 kişiydik, sakatlık vardı, diğerinde oyuncularımız birbirine çarptı. Defansif açıdan bir hayli sıkıntı yaşadık. Villarreal'e evinde 3 gol atmak hiç kolay değil ama bazı hatalar yapmamamız gerekiyordu. Yediğimiz bazı goller bize yakışmadı. Son 2 gol çok şanssızlık. 10 kişi kalmamız, en iyi oyuncumuzun çıkması. Zaten elimizde stoper yok, sağ bek yok. Ne olursa olsun, 2-0 geriye düşsek de kopmadık oyundan. Bunun rövanşı da var. İnşallah daha iyi olacağız ve kötü goller yemeyeceğiz." dedi. 


"TEK HEDEF GALİBİYET OLACAK"

Gelecek hafta oynayacakları maç için konuşan deneyimli teknik direktör; "Maccabi maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. İki maçı kazandığımız takdirde büyük avantaj yakalayacağız. Yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Burada yediğimiz gollerden ders çıkaracağız." dedi.

Rıza Çalımbay ülke puanı için; "Bu maçı sadece kendimiz için değil, başta Türkiye için oynadık, puan ve puanlar için oynadık. Daha 5 maçımız var, ben arkadaşlarımıza inanıyorum, puanlar alacağız." dedi.

YORUMLAR 2
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah Rıza Hocam keşke herkes senin kadar ülke puanını ülkenin çıkarını düşünse Tebrikler Hocam Rabbim yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca tebrikler. Gerçekten zor sartlarda muhteşem bir takım ortaya çıkarttın ki gruplardan çikacağınıza inanıyoruz. Kayseri maçında bunun ışığını gormüştük.
    Cevapla