Galatasaray penaltılarda tur atladı

Galatsaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda normal süresi 0-0, uzatmaları 1-1 maçta Yeni Malatyaspor'u penaltılarda 7-6 mağlup etti.

Galatasaray penaltılarda tur atladı
Galatasaray penaltılarda tur atladı
GİRİŞ 12.01.2021 23:46 GÜNCELLEME 13.01.2021 11:58
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Yeni Malatya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda normal süresi 0-0, uzatma bölümleri 1-1 tamamlanan maçta penaltı atışlarında Yeni Malatyaspor'a 7-6 üstünlük kuran Galatasaray çeyrek finale yükseldi.

 

 

İlk yarıda Galatasaray girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi. İkinci yarı düşük bir tempoda geçti ve maç uzatmalara gitti.

Yeni Malatyaspor 102. dakikada Umut Bulut'un golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 120+1. dakikada eşitliği yakaladı: 1-1. Maç penaltılara gitti.

 

 

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Diagne, Marcao, Etebo ve Emre Kılınç topu ağlara gönderirken Kerem Aktürkoğlu penaltıdan yararlanamadı. Yeni Malatyaspor'da ise Ahmet Ildız, Lukoki, Chebake, Youssouf, Wallace, Murat Akça hata yapmadı. Mustafa Eskihellaç ile Topalli ise Fatih Öztürk'ü geçemediler.

 Yeni Malatyaspor: 7 - Galatasaray: 8

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Özgür Yankaya, Serkan Ok, İsmail Şencan

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Hadebe, Zeki Yavru (Dk. 71 Ahmed Ildız), Ndayishimiye, Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 71 Mustafa Eskihellaç), Adem Büyük (Dk. 96 Olcay Şahan) (Dk. 98 Topalli), Fofana (Dk. 96 Lukoki), Umut Bulut (Dk. 119 Murat Akça)

Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes (Dk. 114 Şener Özbayraklı), Luyindama, Marcao, Saracchi (Dk. 68 Emre Taşdemir) (Dk. 104 Ömer Bayram), Taylan Antalyalı, Belhanda (Dk. 68 Etebo), Emre Akbaba, Emre Kılınç, Babel (Dk. 68 Muhammed Kerem Aktürkoğlu), Diagne

Goller: Dk. 101 Umut Bulut (Yeni Malatyaspor), Dk. 120 Luyindama (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 90 Hadebe, Dk. 119 Chabeke (Yeni Malatyaspor)

YORUMLAR 123
  • Kernekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Maç, Galatasaray açısından oldukça Özgür bir ortamda oynandı.
    Cevapla
  • Ormancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Malatya'nın penaltısı verilmedi. Maç uzatmaya bile gitmezdi. Hakem GS'ye kıyak geçti. GS yönünden rezil bir maçtı. Ligde bu kadar puanı hakemlerin yardımıyla aldı. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    iki takım da kötü oynadı, zevksiz bir maçtı. Hakem, hakem diyenler maçı izlememişler herhalde. hakemin konuşulacağı bir maç değildi.
    Cevapla
  • salata 3 yıl önce Şikayet Et
    gs az kalsın kendi altyapı takımına kaybediyordu ki hakem yetişti yine
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    her zaman penaltılarla şampiyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle