Kupada ilk finalist Trabzonspor!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti ve finale yükselen ilk takım oldu.

Kupada ilk finalist Trabzonspor!
Kupada ilk finalist Trabzonspor!
GİRİŞ 16.06.2020 22:55 GÜNCELLEME 16.06.2020 23:21
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-1'lik skorla kazandı ve ilk maçı 2-1'lik skorla kazanan bordo mavililer, kupada finale yükselen taraf oldu.

 

 

Trabzonspor, 6. dakikada Alexander Sörloth ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 42. dakikada Deniz Türüç ile skoru eşitledi. Trabzonspor'da Sörloth, 83. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Filip Novak, 90+4. dakikada maçın skorunu belirledi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, 24. dakikada yedek kulübesinde kırmızı kart görerek hakem Cüneyt Çakır tarafından oyundan ihraç edildi.

 

 

Trabzonspor'un kupa finalindeki rakibi Aytemiz Alanyaspor ile Fraport-TAV Antalyaspor arasındaki rövanş maçının ardından belli olacak. Bu eşlemede ilk maçı Alanyaspor, deplasmanda 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Kupa finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

YORUMLAR 124
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    4 tane teknik direktör olursa böyle olur.
    Cevapla
  • muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    23 YILLIK HASRET BİTTİ Trabzonspor en son 23 Ağustos 1997'de Kadıköy'de karşılaştığı Fenerbahçe'yi Hami Mandıralı, Orhan Çıkrkçı ve Ünal Karaman'ın golleriyle 3-1 yenmişti. Sarı lacivertlilerin tek golü ise Erol Bulut'tan gelmişti. 23 yıldır Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyen Karadeniz Fırtınası, yine aynı skorla kazanarak hasreti sonlandırdı. .
    Cevapla
  • MEHMET ERDOĞAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Jailson oyuna girince anlamıştım yenileceğimizi. İleride hiç bir şey yapamadık. Biraz gayretli olan Deniz de çıkarılınca(!).
    Cevapla
  • Vicdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adil oyun oynanınca böyle güzellikler oluyor. Herkese TEBRİKLER.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    fb başarısı,imamoğlunun başarısı kadardır.yalanmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle