Ali Koç, Fenerbahçe'nin bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor'la yapacağı ilk maç için geldiği kentte, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Koç, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir kadın Koç'un yanına giderek "Ben koyu Fenerbahçeliyim başkanım ama bugün Kırklarelispor olarak sizi yeneceğiz. Hasta Fenerbahçeliyim ama bugün Kırklarelisporluyum." dedi.

Koç ise kadına gülümseyerek "Ben de koyu Fenerbahçeliyim." cevabını verdi. Daha sonra kulüp binasına geçen Koç, GMG Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can'dan bilgi aldı. Kırklarelispor ve Fenerbahçe'nin çok heyecanlı olduğunu ifade eden Koç, güzel bir karşılaşma olacağına inandığını söyledi. Maçın dostluk içerisinde geçeceğine inandığını vurgulayan Koç, "Haftaya Kırklarelispor'u ağırlayacağız. Dışarıda bir hanımefendi 'Çok hasta Fenerbahçeliyim, ama bugün Kırklareli'ni tutuyorum.

Bugün biz kazanalım ligde siz şampiyon olun.' dedi. Ben Kırklarelispor'u tebrik ediyorum, 3 Süper Lig takımını eledi. Bizi elemeyin de... Her şey bir yana çok güzel bir misafirlik gösterdiniz. Herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • kamil 05.02.2020 22:57
    eeeee yani
  • mmed 05.02.2020 18:21
    Hastaya Allah şifa versin yoksa işi zor
  • sizce 05.02.2020 15:20
    fenerli olmayan hissedemez
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek