Görülmemiş uygulama! Diyarbakırlı olmayanlar...

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Gençlerbirliği - Amedspor maçında, deplasman tribününe kimliğinde Diyarbakır yazmayanlar giremeyecek.

Görülmemiş uygulama! Diyarbakırlı olmayanlar...
Görülmemiş uygulama! Diyarbakırlı olmayanlar...
GİRİŞ 28.12.2016 11:55 GÜNCELLEME 28.12.2016 12:29
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği sahasında Amedspor'u konuk edecek. Ankara 19 Mayıs stadında Yarın saat 14.30'da oynanacak olan karşılaşma öncesi Ankara Emniyeti, her iki takım taraftarı için üst düzey güvenlik önlemleri aldı.

Ankaragücü taraftarlarının sosyal medya üzerinden yapmış olduğu söylemler nedeniyle Ankara Emniyeti, Gençlerbirliği taraftarlarını passolig uygulaması ile stada alacak.

Nüfus kaydı Diyarbakır olmayanlar maça giremeyecek

Amedspor taraftarları için ayrılan tribüne ise sadece Diyarbakır doğumlu olanlar alınacak. Nüfus kaydı Diyarbakır olmayanlar kesinlikle maça giremeyecek. Kombine biletleri olan Gençlerbirliği taraftarları maça passolig kartları ile girecek.

Protokol tribününde ise özel güvenlik önlemi alınacak. Ankaragücü ile Amedspor arasında geçmişte yaşanan olaylar ve taraftarların sosyal medyada yapmış oldukları paylaşımlar nedeniyle, Ankara Emniyeti maçla ilgili güvenliği üst seviyeye çıkardığı öğrenildi. Normal güvenlik uygulamalarının aynen devam edeceği maçta, stat çevresi ve stat dışında da özel önlemlerin alınacağı belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • VATAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok sacma uygulama DAG kı de ayırımla aynı tc yazıyorsa sorun yok bu resmen ayrımcılık tır
    Cevapla
  • riza 7 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık yapan, ırkçılık için savaşan ve ırkçılık uğrunda ölen, bizden değildir.) [Ebu Davud]
    Cevapla
  • Abdulcabbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar diyarbakırlı değil bunlar sonradan diyarbakira. Gelen vatan haini insanlardır vatanımızı seviyor ve bu kalleş i sanlarin hakkından gelecek buyuk bir devletimiz var gurur duyuyorum bu guzelim turkiyeden ve türklerden
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Faşist devlet derler ama kendileri faşist bu takım kapatilmali
    Cevapla
  • vangolu 7 yıl önce Şikayet Et
    bi defa diyarbakira gittim o olaylari cikaran oz diyarbakirli degil buna inanin van dada ayni hep disaridan gelen bide goc edenler yapiyorlar oz diyarbakirli oz vanlilar vatanseverdir
    Cevapla
  • maho 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep öyle olur.Bu dışardan gelenler bir türlü yakalanmadı gitti.Bir buçuk milyonluk şehir huzur dolu,hep vatansever insanlar, ama 3-5 kötü insan diyarbakır'ı karıştırır hep....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle