F.Bahçe taraftarı bir tek onu ıslıkladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Fethiyespor'la karşılaşan Fenerbahçe'de Bekir İrtegün taraftarların protestosuyla karşılaştı.

F.Bahçe taraftarı bir tek onu ıslıkladı
F.Bahçe taraftarı bir tek onu ıslıkladı
GİRİŞ 04.12.2013 21:13 GÜNCELLEME 04.12.2013 21:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güçsüz rakibi karşısında 1-0 önde götürdüğü maçı 2-1 mağlup tamamlayan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na veda ederken tribünlerde az sayıdaki taraftarın da tepkisine uğradı.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, yenilen gollerin ardından topla her buluştuğunda sarı lacivertli tribünlerden ıslık sesleri yükseldi.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Fenerbahçeli oyuncular doğruca soyunma odasına gitti.

YORUMLAR 2
  • alp042 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fenerden Olmaz Arkadaş . Aslında maç 4-1 bitmesi lazımdı :). Ağızlarıyla kuş tutsalar yine olmaz. Avrupa da olduklarını falan düşünemiyorum. Doğru düzgün bir maç oynadı avrupa2da güçlü takımla oda Arsenal di ve ezip geçti. Demek ki şampiyonlar ligine gitseler yandık vala. Galatasaraya o kadar laf ettiler ama Allah ters çevirdi. Sonuncu takıma elendiler. Zaten lig de de hep son dakika golleriyle kazanıyorlardı. He bir de fethiye aslında 4-1 yendi. Attıkları goller ofsayt değildi.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    FLAS... DANY FENERi iKiYE BOLDU SEKiZE KATLADI. ismini vermeyen eski bir yoneticiden aldigimiz bilgiye gore, Bekir'den istenilen performansi bir turlu alamayan fenerbahce, Galatasarayin ''YILDIZI'' Dany'i transfer etmek istedigi ancak PEK BiR YUKSEK BONSERViSi yuzunden cekimser kaldigi kulislerde konusulmaya baslandi. Kaynak= Yanmatik
    Cevapla