Abdullah Avcı'dan, Mehmet Büyükekşi'ye flaş mektup!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Türk futboluna dair isteklerinin yer aldığı bir mektup verdi.

Abdullah Avcı'dan, Mehmet Büyükekşi'ye flaş mektup!
Abdullah Avcı'dan, Mehmet Büyükekşi'ye flaş mektup!
GİRİŞ 09.11.2022 15:25 GÜNCELLEME 09.11.2022 15:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçen hafta Trabzon’u ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Trabzonspor Kulübü’ne gitti. Burada Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yönetim kuruyla fikir alışverişlerinde bulundu. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Büyükekşi’ye bir mektup sundu. Bu mektupta Türk futboluyla ilgili görüşlerinde oluşan kısa kısa notlar yer alıyordu:

* Yabancı oyuncu sınırlamasının kalkması taraftarıyım. 

* Ancak her takım alt yapısından oyuncuları lig maçlarında oynatmalı. 

* Yabancı hakem konusu gündemizde olmamalı. 

* VAR’a güveniyorum. Hataları olduğunu kabul ediyorum. Bunun çözümsüz olduğu görüşüne katılmıyorum. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    avcı alt yapıdan kimi geliştirip takıma kattın ? şuan olanların hepsi senden önce a takıma yükseldi ..sen bursadan oyuncu aldırıyorsun ts bu oyunculara bursada verdiğinin 5 katını veriyor ama oyuncular ortada yok , ha iyi değilller diyorsan niye aldırdın , yok gelişecekler 3 sene sonra a takıma çıkacaklar diyorsan niye bursada aldıkları maaşın 5 katını veriyorsunuz ..sahi enis destan ne oldu , emrehan gedikli ne oldu, doğucan toplamda 90 dakika forma giyinmemiş.. naci yi niye aldık hem genç hem kiralık bir birilerine futbolcu yetiştirme takımımıyız .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    acilen yabancı hakem ve var gelmeli böyle giderse altan oyuncu yetişmez
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    vara acilen yabancı hakem gelmeli yabancı sayısı acilen düşürülmeli takımlar yabancıya değil kendi oyuncularına değer vermeli milli takıma kaliteli oyuncular kazandırılmalı milli takım kadro çoğunluğu yurt dışında oynayan oyunculardan oluşuyor neden burda oynayan futbolcular kadroya giremiyor bunları göz önüne alın türk futbol kalitesini iyi hocalarla çoğaltın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmaya alışmışsınız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler bizi desteklesin yazmıştır kesin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle