Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı!

Geçen sezon ilk 13 haftada 22 kez fileleri sarsan Fırtına, bu sezon 18'de kaldı, golcülerin performansları hayal kırıklığı yarattı.

Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı!
Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı!
GİRİŞ 09.11.2022 09:48 GÜNCELLEME 09.11.2022 17:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sezon savunma zaaflarıyla ön plana çıkan Karadeniz ekibi, aynı şekilde hücumda da istediği performansı göstermekte zorlanıyor. Geçtiğimiz sezon geride kalan 13 haftada 22 gol atan Fırtına, bu sezon ise 18'de kaldı. Ayrıca golcülerin performansları da vasatı aşamadı.

Geçen sezon, bu süre içerisinde takımda yer alan Andreas Cornelius, ilk 13 maçta 6 gol atmıştı. Bu sezona bakıldığında ise ileri uçta forma giyen isimler hayal kırıklığı yarattı. Geçen yıl ilk 13 maçta 3 gol atıp, 2 asist yapan Jorge Djaniny, bu yıl 8 maçta forma giyerken, skora katkı veremedi.

Gomez bekleneni veremedi

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'dan takıma katılan Maxi Gomez de beklenen katkıyı veremedi. 26 yaşındaki forvet, 7 maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı. Kasımpaşa forması ile krallık sevinci yaşayan Umut Bozok da 8 maçta formayı giydi, 2 kez rakip fileleri havalanırdı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • TSli futbolsever 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu sene savunma yapamadık, stoper tandemi geçen seneki gibi kemik değil, geçen sene Edgar sakatlanana kadar maçların yarısında gol yemedik ve sadece GS maçında 2 gol yedik ama Bartra bu verimliliği sağlayamadı hem hava hem de yerden gelen yan toplarda özellikle...
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    A.A. yı geçmişinde kafasında ki Trabzon , Trabzonspor düşmanlığı nedeni ile kişiliğini eleştiren birisi olarak; Şampiyonluk yaşattığı için bir miktar daha kredisi olmalı diye düşünüyorum. Geçen sene maç kazanma, hedefe gitme oyunu oynattı takıma bu sezon ise büyük takım oyunu için bir geçişin eşiğinde Trabzonspor hesapta olmayan sakatlıklar işi zora sokmuş olsa da taraftarın "geri pas , yana pas " eleştirisi haklı değildir. Futbolda pas sadece topu ileri taşımak veya savunmak için yapılmaz bilakis pas çoğu zaman yapacağın ameliyat öncesi narkoz gibi rakibi uyutmak için yapılır. Ha birileri FB futbolunu beğenebilir ama o oyun sürdürülebilir değildir.
    Cevapla
  • BABADAĞLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcı nın olduğu yerde futbol yoktur bunu artık anlayalım lütfen.
    Cevapla
  • ofli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Yazıcıyı Of'a gönderin. Kendisini hocalarımıza okutalım, çıksın adam akılı oynasın. Trabzonun golcu sıkıntısı kalmaz.
    Cevapla
  • Kado 1 yıl önce Şikayet Et
    Artem Dovbyk bundan kat kat iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle