Abdullah Avcı: "Zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldık"
Abdullah Avcı: "Zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldık"
GİRİŞ 01.10.2022 20:17 GÜNCELLEME 01.10.2022 20:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, tribünlerde yaşanan olaylara ilişkin olarak, "Kayserispor, ligimizin iyi takımlarından. Özellikle Türk futbolunun son dönemlerdeki oyun olarak yetiştiği Çağdaş hocayı tebrik ediyorum. Futbola çok şey katıyor. Bugün taraftarında bize karşı yaptığı şeyden dolayı nezaket göstermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Teknik adama yakışacak bir şeydi. Kayserispor değerli bir takım. Benim Kayseri’de dostlarım var. Oyuncuyla bir problemimiz yok. Teknik ekip bize saygılılar. Bu oyun 24 saat sonra bitiyor. Trabzonspor veya başkası ne yapması gerekiyor. Tribüne karşı bir saygısızlık yok. Başkanına yok, teknik ekibe yok" dedi.


"Zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldık"

Avcı, zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, "Bugün milli takımdan dönen 10 oyuncum vardı. Son gün taktik çalışma yapabildik. 3. bölgede duran oyunda baskıyı değiştirdik. Bunu zaman zaman yaptık. Biz akan oyunda baskı yapamayız. 2.5 bölgede bekledik. Takip bazen derinlikte oynadığı için bazen kapattık. Oyun ilk yarıda beni tatmin etmedi. Özellikle geçişlerden yakaladığımız 3-4 pozisyon vardı. İkinci yarı itibariyle beni çok tatmin etti. Topla baskı yaptık. Topa sahip olarak şiddetli bir şekilde baskı yaptık. Oyunda ikinci yarı beni tatmin etti. Zor bir deplasmanda zor bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem sagolsun de ve git, lafi uzatma
    Cevapla
  • afatsum 1 yıl önce Şikayet Et
    artık sizi hakemler koruya kollaya bir hal oldular avrupa ya gidince kedi kesiliyorsunuz çünkü türk hakemler yok:)
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 yılın şike takımı trabzondur.. Siz böyle kollayın edirneden dışarı çıkamasın takımlar... Sürekli ön eleme oynayıp 25. Olur Yürkiye.. Kıyak kıyak kıyak sonra başarı gelmiyor gelmez tabi..... 1 tane gurur duyabileceğiniz hakemimiz varmı....
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    İki haftadır hakemlere dua edin.Milletin emeğine yazık....
    Cevapla
  • kızgın 1 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerle güzelsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle