Yusuf Yazıcı'nın dönüş tarihi belli oldu

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kaldı. Milli futbolcunun sahalara ne zaman döneceği belli oldu.

Yusuf Yazıcı'nın dönüş tarihi belli oldu
Yusuf Yazıcı'nın dönüş tarihi belli oldu
GİRİŞ 21.09.2022 19:40 GÜNCELLEME 21.09.2022 19:40

Ferencvaros maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Yusuf Yazıcı, Kayserispor karşılaşmasıyla geri dönecek. Dizinde ödem oluşan Yusuf, milli arada takıma verilen izinde yurt dışına gitti ve burada farklı bir doktora gözüktü. Yıldız futbolcunun lige verilen arada idmanlara çıkacağı öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, yoğun fikstürde Yusuf’u mutlaka takıma monte etmeyi planlıyor.

Milli isimlere yakın takip

Trabzonspor ’da tam 9 isim ülkelerinin milli takımlarına gitmişti. A Milli kadroya çağrılan Uğurcan ve Eren Elmalı’nın yanı sıra, Siopis, Bakasetas (Yunanistan), Larsen (Danimarka), Gbamin (Fildişi Sahili), Trezeguet (Mısır), Bardhi (Kuzey Makedonya) ve Taha Altıkardeş (Ümit Milli) yakın takipte. Teknik heyet, bu oyuncuların maçlarını izleyecek vesağlık durumlarıyla ilgili sürekli irtibat sağlanacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.