Trabzonspor 6 haftada tam 12 sakat verdi!

Transfer döneminin dikkat çeken takımı Trabzonspor, geniş bir kadro kurarken sakatlıklardan dolayı bir türlü düzenli ilk 11 yakalayamadı.

Trabzonspor 6 haftada tam 12 sakat verdi!
Trabzonspor 6 haftada tam 12 sakat verdi!
GİRİŞ 17.09.2022 10:21 GÜNCELLEME 17.09.2022 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bordo-mavililer, bu sezon sakatlıklardan çok çekti… Avrupa Ligi'nde 2-1 kazanılan Kızılyıldız maçında Abdülkadir Ömür ile Stryger Larsen de sakatlar kervanına eklenirken bu sezon 6 haftalık periyotta toplam sayı 12'ye çıktı. 3 kulvarda mücadele etmek üzere sezona başlayan ve geniş bir kadro kuran Trabzonspor , zorlu haftaları bir bir geçerken bir yandan da eksiklerle boğuşuyor.

PROBLEMLER TEKNİK EKİBİN KEYFİNİ KAÇIRDI

Şu ana kadar Edin Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Marek Hamsik, Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı, Gbamin ve Bakasetas yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle en az 1 ya da daha fazla sayıda maç kaçırdı. Son olarak Kızılyıldız ile oynanan maçta da Larsen ve Abdülkadir Ömür, sağlık sıkıntıları nedeniyle karşılaşmayı tamamlayamadı. Ayrıca aynı mücadelede Bartra ve Lahtimi de ufak sorunlar yaşadı. Çok kısa bir süre içerisinde yaşanan sakatlık sayısının artması teknik ekipte keyifleri oldukça kaçırdı. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sakatlık olurmu, kendilerine bakmıyor, belli ki top oynamak istemiyorlar. Paraya sıra geldimi gelsin evro dolarlar
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Satın bunları bı ise yaramazlar...
    Cevapla