Taraftar istedi, Umut Bozok çaldı

Socios.com uygulaması üzerinden yapılan taraftarların oylamasıyla Trabzonsporlu oyuncu Umut Bozok, "Biz dar sokaklarında" marşını piyanoda çaldı.

 Taraftar istedi, Umut Bozok çaldı
Taraftar istedi, Umut Bozok çaldı
GİRİŞ 16.09.2022 23:02 GÜNCELLEME 16.09.2022 23:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili renklere veren $TRA Fan Token sahibi taraftarlar, Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylama ile Trabzonspor Kulübü’nün Fransız ekibi Lorient'ten transfer ettiği Umut Bozok’un piyanoda çalacağı marşı belirledi.

Genç oyuncu, bu sefer sahada değil, sahnede taraftarlar için yerini alarak “Biz dar sokaklarında” marşını piyanoda çaldı.

Trabzonspor Kulübü, Resmi Fan Token Partneri Socios.com ile bu sefer farklı bir oylama ile taraftarlara “Taraftardan Fazlası Ol” dedi.

Saha içindeki performansı kadar, müzik yeteneği ile de dikkat çeken genç yıldız Umut Bozok, taraftarların seçtiği marşı bu sefer sahnede onlar için çaldı. Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada, binlerce taraftar “Biz dar sokaklarında”, “Yarınlara gideceğiz” ve “Yan yana yana yana” marşları arasından seçim yaptı.

Şampiyonluk coşkusu ile dillerden düşmeyen “Biz dar sokaklarında” marşı en çok oy alan seçenek oldu.

Umut Bozok da smokinini giyerek, bordo-mavili taraftarlar için piyano başına geçti. Ve kısa bir piyano resitali ile taraftarlara verdiği sözü tuttu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Senden beklentimiz büyük. Sakatlanmadan devam kral
    Cevapla