Trabzonspor revire döndü! Tam 7 isim...

Yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da 7 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor revire döndü! Tam 7 isim...
Trabzonspor revire döndü! Tam 7 isim...
GİRİŞ 11.09.2022 16:23 GÜNCELLEME 11.09.2022 16:23
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Yeni Adana Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros'a 3-2 yenilerek grup maçlarına kötü bir başlangıç yapan bordo-mavililer, ligde zorlu Adana Demirspor deplasmanında galip gelerek moral bulmak istiyor.

Ligde 3 galibiyet, biber beraberlik ve mağlubiyet ile 10 puan toplayarak 8. sırada yer alan Karadeniz ekibi, aynı puanda ve 6. sırada bulunan rakibi karşısında kazanarak daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

YUSUF YAZICI VE DJANINY AÇIKLAMASI

Trabzonspor'da Kulüp doktoru Halil Polat; Yusuf Yazıcı ve Djaniny Semedo’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Halil Polat, “Takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı Ferencvaros karşılaşması sonrası sol dizinde ağrı hisseden oyuncumuz Yusuf Yazıcı’nın yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sol diz iç yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir. Yine aynı müsabaka sonrasında sağ alt baldırında ağrı hisseden oyuncumuz Djaniny Semedo’nun ise yapılan muayenesinde sağ alt baldır kaslarında zorlanma ve spazm tespit edilmiş olup tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir” dedi.

SAKAT 5 İSİM DAHA VAR

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz'ün sakatlıkları bulunuyor.

Bordo-mavililer, kendi tesislerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 16.30'da Adana'ya hareket edecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • Temelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Hocam bu kadar sakatlık tesadüf olamaz, idman uygulamalarınızda bir problem olduğu kesin
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    adam heyacanını kaybetmiş o yüzden takımda hırs tempo yok . sorsan kendisine BEN ülkemizde her düzeyde takım çalıştırmış bir teknik adamın öyle iyiyim böyle iyiyim der . kopenak a bunun yüzünden elendik başka nedeni yok , macar takımına ve antalya ya bunun yüzünden yenildik yine başka nedeni yok .
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olurken bile söyledim AVCI oyun okuyup rakip analiz edemiyor .avrupa maçlarında takım gol yiyecek belli çok belli 1 i yiyoruz müdahale yok oyuna 2 yi yiyoruz ancak öyle bir müdale yapıyor , antalya maçı aynı gecen yıl 2. yarı kayseri lig ve kupa maçları, rize maçı , göztepe macı örnekler çoğaltılabilir 2 yi yemeden uyanmıyor bizim kulube ..
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi antrenman yapmazlarsa olacagi o. Visca 10 yil Basaksehirde oynadi. Sakatlandigini hatirlamiyorum. Trabzon'a geldi, bir kac hafta iyi oynadi. Sonra formu düstü. Simdi de lig yeni basladi, revire döndüler. Avci bunlara nasil antrenman yaptiriyor anlamiyorum. Bu gidisle bir iki hafta sonra takimin yarisi sakatlanacak.
    Cevapla
  • TSli futbolsever 1 yıl önce Şikayet Et
    abi viscanın kolu çarpışmada kırıldı...
    Cevapla
  • KaraKartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı yoğun maç programı ile avrupa hocası değil, bunu Trabzon'da görecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle