Abdullah Avcı'dan mesaj: Moral bozmak yok

7 günde 3 maça çıkacak olan Trabzonspor’da, Abdullah Avcı öğrencileriyle toplantı yaptı.

Abdullah Avcı'dan mesaj: Moral bozmak yok
Abdullah Avcı'dan mesaj: Moral bozmak yok
GİRİŞ 11.09.2022 09:48 GÜNCELLEME 11.09.2022 09:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

7 günde 3 maça çıkacak olan Trabzonspor ’da, Abdullah Avcı öğrencileriyle toplantı yaptı. Trabzonspor’un hocası, “Ferencvaros maçını kendi yaptığımız hatalar yüzünden kaybettik ancak buna takılıp kalmayacağız. Moral bozmak yok. Sadece Adana Demirspor deplasmanına odaklanın” dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, motivasyon turlarını hızlandırdı... Adana Demirspor’la yarın deplasmanda oynayacak olan Bordo-Mavililer, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız’ı konuk edecek. Pazar günü ise yine Akyazı’da Gaziantep FK karşılaşması var. Oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Avcı, 7 günde 3 maça çıkacaklarını vurguladı ve “Adım adım gideceğiz. En önemli maç Adana Demirspor’la... Ondan sonra tekrar Avrupa’ya döneceğiz. Çok çalışarak, eksiklerimizi kapatarak ve gelişerek bu süreci atlatacağız. Size sonuna kadar inanıyorum. Biz son şampiyonuz ve ligde yine yakışanı yapacağınızdan şüphem yok. Avrupa’da da gruptan çıkacağımıza güvenim tam” ifadelerini kullandı.

‘Hepsini kazanabiliriz’

Ferencvaros maçındaki basit hataların kendilerine yakışmadığını da belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Kendi yaptığımız hatalar yüzünden o maçı kaybettik ama buna takılıp kalmayacağız. Moral bozkmak yok. Milli araya kadar 3 maç var. Hepsini kazanacak güçteyiz” dedi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • sdc 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç beş hafta daha böyle oynarsanız görürüm sizi
    Cevapla
  • junusso 1 yıl önce Şikayet Et
    ligde kazanin yeter boşver Kızılyıldızi
    Cevapla
  • erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Rizelinin kehanetleri
    Cevapla
  • Ercan Azaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Abdullah Avcı bu takımdaki metal düşüşü göremediniz mi hadı onu geçtik oyuncular gonderilecek yada gidecek neden önlem alamadınız demekki siz hazır degilmissiniz
    Cevapla
  • Bahtsız bedevi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ilk geldiğinde sana karşı olumsuz bakıyordum fakat zamanla takımı bir yerlere geldi fikrimiz değişti ancak özellikle şu son Avrupa kupası maçında alınan sonuç hiç kusura bakmasın kimse senin eserin açıkçası bu zihniyetle devam edeceksiniz sonuç yine değişmeyecek gibi geliyor umarım ben yanılırım ha birde şu geriye ve yana pas olayını fazla abartmayın artık ve bazı isimler üzerinde takılıp kalmayın diğer oyuncularada bilhassa gençlere şans verin zira öyle de yeniliyoruz böyle de !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle