Abdullah Avcı: Ülkemiz için istiyoruz...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi gruplarında olmasını hem Trabzonspor hem de ülkemiz için istiyoruz." dedi.

Abdullah Avcı: Ülkemiz için istiyoruz...
Abdullah Avcı: Ülkemiz için istiyoruz...
GİRİŞ 15.08.2022 21:28 GÜNCELLEME 15.08.2022 21:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Danimarka'nın Kopenhag takımına konuk olacak Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısı düzenledi.

Kopenhag takımıyla ilgili olarak Abdullah Avcı, "Önemli bir kültüre, Şampiyonlar Ligi kültürüne sahip bir takım olan Kopenhag ile oynayacağız. 22 senedir aralıksız olarak Avrupa kupalarında olan bir ekip. Danimarka Ligi'nde 14 şampiyonluğu 8 kupası var. Uzun süre 4-4-2 düzeninde bundan önceki hocalarıyla oynamışlardı. Son 1.5 senedir 4-3-3 formasyonuna geçtiler. Topa sahip olmayı daha öne çıkardılar. Genç, 24 yaş ortalaması bir takım. Koşu mesafesi yüksek. Duran toplarda etkililer ve etkili kullanıyorlar. Seyirci atmosferi etkili. Güçlü ve güçsüz yönlerinin analizini yaptık. Bunun üzerine çalıştık. Uzun süre sonra Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi gruplarında olmasını hem Trabzonspor hem de ülkemiz için istiyoruz. Onun için bütün hazırlıklarımızı bunun için yaptık" dedi.

"İlkleri yapmak istiyoruz"

Trabzon'da sürekli üstüne koyarak gittiklerini kaydeden Avcı, "Trabzonspor'da ortalama 21 ayı bitirdim. Sürecimiz devamlı üstüne koyarak gidiyor. Oyunda çok tekrarlarımız var. Bu sene lige başlarken de geçen senenin şampiyonu ve Süper Kupa'yı alarak, son üç resmi maçta gol yemeyen özgüveni olan bir takımız. Her şeyiyle iyi durumdayız, ilkleri yapmak istiyoruz. Avrupa'da oynayacağın her maçın zorlukları fazladır. Biz fiziksel ve zihinsel olarak buna hazırız. Uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi müziğini Trabzon'da dinletmek istiyoruz. Şu anda her şey itibariyle iyi durumdayız" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Trabzonspor'un daha önce Kopenhag ile oynadığı maçların hatırlatılması üzerine ise Avcı, "Aslında maçlar kafa kafaya gitmiş. Umarım bu geçen süreç geçmişte kalmış. Ama her zaman ilkler vardır. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Umarım Şampiyonlar Ligi'ne katılırız. Taktikleri Cornelius'tan aldım zaten (Gülüyor)" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Doğrucu David 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts inşallah gruplara kalır ama bu Avcı sahtekar. Hem Başak hem de Beşiktaş maçlarında Avrupa maçlarına yedek kadroyla çıkıp bizim için lig önemli diyen adam. Şimdi mi aklın başına geldi ülke için önemli diyorsun. Diğer takımlar için değil miydi he artist apo..
    Cevapla
  • gurbetci osman 1 yıl önce Şikayet Et
    EVET hic guvenmiyorum. ama Trabzon Basaksehir degil. Gidip rezil edemez, o taraftar hesap sorar. bence avci kovulup yerine Yabanci teknik direktor getirmek gerekirdi.
    Cevapla
  • Kaysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama avrupada ne hakemleri atirabilirsiniz ne politika futbola karisir .futbol kapasitesi yok ne bekliyorsunuz .
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkesi için istiyormuşmuş, bırak bu işleri sen degilmiydin avrupa maçlarına yedeklerle çıkan. senin gibilerin zihniyeti yüzünden futbolumuz bu halde.
    Cevapla
  • Misafir2 1 yıl önce Şikayet Et
    O Dediğin Ünal Karaman olmasın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayagim sen kendi takimini destekle ezikler
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray li olaraktan Trabzon inşallah kazanır da ülkemizi dünyaya gösterme fırsatı bulur Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle