Trabzonspor için Umut Bozok iddiası!

Forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un bonservisi Lorient'te olan santrfor Umut Bozok için takımına teklifini ilettiği iddia edildi.

Trabzonspor için Umut Bozok iddiası!
Trabzonspor için Umut Bozok iddiası!
GİRİŞ 15.08.2022 19:41 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Cornelius'un yanına önemli bir golcü daha ekleme arzusunda olan Bordo-Mavililer, geçen sezon Kasımpaşa formasıyla gol krallığı yaşayan Umut Bozok'a teklif götürdü.

LORİENT GELEN TEKLİFTEN MEMNUN

Performansıyla ligimizde adından çokça söz ettiren milli golcünün takımı da gelen tekliften oldukça memnun olduğu aktarıldı. Ayrıca golcü futbolcunun da bordo-mavililerin yaptığı teklife sıcak baktığı belirtildi.

"GOL KRALI" APOLETİYLE GELECEK

25 yaşındaki başarılı santrfor Umut Bozok, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması ile 20 gollük performansa imza atmıştı.

Bu performansıyla gol krallığı tacına kavuşan milli futbolcu, yaptığı 7 asist ile de takım arkadaşlarını da katkı sağlamıştı.

Bozok, kariyerinde Metz, Athletico ,Nimes, Lorient, Troyes ve son olarak ülkemiz takımlarından Kasımpaşa'da forma giydi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de olabilir
    Cevapla