Trabzonspor taraftarından Olimpiyat Stadı'na hücum

İstanbul’da oynanacak Süper Kupa maçına daha 2 hafta var, ancak Trabzonsporlular biletlere adeta akın ediyor.

Trabzonspor taraftarından Olimpiyat Stadı'na hücum
Trabzonspor taraftarından Olimpiyat Stadı'na hücum
GİRİŞ 17.07.2022 09:38 GÜNCELLEME 17.07.2022 09:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

30 Temmuz Cumartesi saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa Finali’nin biletleri 5 gün önce satışa çıkarken, Trabzonsporlu futbolseverler maça yoğun ilgi gösteriyor. Olimpiyat Stadı’nda Türkiye Kupası’nın sahibi Sivasspor ’la oynanacak karşılaşma için Bordo mavililer’e 33 bin kişilik yer ayrılmıştı. Bu koltukların 25 bini şimdiden satıldı.

Doğu tribün biletleri 150, kuzey tribünise 75TL’den satışa sunulurken, hafta içinde kalan biletlerin tamamen tükenmesi bekleniyor. Sivasspor tarafına ise 29 bin koltuk verildi. Ancak Kırmızı-Beyazlı taraftarlar şu ana kadar 2 bin civarında bilet aldı.

75 bin kapasiteli

Trabzonsporlu taraftarlar, 75 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı’nda diğer koltukların da satışa açılmasını istiyor. Son olarak 15 Mayıs’ta oynanan Altay mücadelesini Olimpiyat’ta oynayan Trabzonspor , tarihi günlerinden birini yaşamıştı. Yaklaşık 75 bin taraftar stada akın ederken, Bordo-mavililer İstanbul’da kendi rekorunu kırmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Tezcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 gün kala doldurur Sivas lılar
    Cevapla
  • Tezcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 gün kala doldurur Sivas lılar
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    sivaslıların haberi yoktur satışa çıktığından biletlerin yoksa tek başlarına doldururlar istanbulda sivaslıdan bol ne var ki
    Cevapla
  • luckhe 1 yıl önce Şikayet Et
    tabkı kayserı sıvas macında o yuzden stad boştu
    Cevapla