Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı bombası! Kiralama teklifi...

Fransız basını, Trabzonspor'un Lille forması giyen eski futbolcusu Yusuf Yazıcı için kiralama teklifinde bulunacağını iddia etti.

GİRİŞ 28.06.2022 14:53 GÜNCELLEME 28.06.2022 15:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CSKA Moskova'da kiralık geçirdiği sezonun ardından bonservisinin bulunduğu Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı konusundaki belirsizlik devam ediyor. Milli oyuncunun Lille'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Fransız basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

Rusya'da yeniden doğdu!

Fransa'da geçirdiği kötü yarım sezon ardından 2021/2022 sezonun ikinci yarısında Rusya ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı oynadığı 12 maçta 8 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı. Rusya'da gösterdiği harika performansa rağmen CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığını duyurdu.

Trabzonspor İddiası 

Fransız basının ortaya attığı iddiaya göre milli oyuncu eski takımı Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Orta sahasını güçlendirmek ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor.

Bakasetas için Avrupa'dan teklifler alan bordo-mavili ekibin, Yunan oyuncunun yerini Yusuf Yazıcı ile doldurmak istediği belirtildi. Trabzonspor'un Yusuf'u 1 sezonluk kiralamak için Fransız ekibinin kapısını çalacağı aktarıldı.

Fransa'ya transfer olduktan sonra da başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticlerle sık sık görüşen Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı bildirildi.

Sözleşmesi 2024'te son buluyor

Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılması beklenen 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te son buluyor. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon olarak gösteriliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ali Hakyemez 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin geldiği son nokta gönder getir tekrar aynı takıma ülkenin futbolda son nokta
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf gel ve şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor forması da giy Lille ile sözlesmeni uzatma 2024de Trabzon'a gel ve bu sefer seni premier lige satalım hem sen hem Trabzon kazansın
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Alınırsa iş yapar gerçek Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ☝️
    Cevapla
  • Mehmetkeser01 1 yıl önce Şikayet Et
    Menejeri Gucci adem bu işi çözer
    Cevapla
  • Hsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yerli yusuftan iyi topcumu var. Lilin hocası Yusuf'u istemiyor. Rusya'da iyi işler yaptı bu sene daha iyi olur. Biz almazsak zaten GS talip öncelik bizim yusufta oynamak istiyor bizde. Trabzonspor kulübüne güzel paralar kazandırdı gitti kiralık gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle