Edin Visca: Çok büyük işler yapacağız

Trabzonspor forması giyen Edin Visca, Sivasspor karşılaşmasının ardından konuştu.

Edin Visca: Çok büyük işler yapacağız
Edin Visca: Çok büyük işler yapacağız
GİRİŞ 15.01.2022 18:54 GÜNCELLEME 15.01.2022 19:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Edin Visca, Sivasspor ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Bosnalı yıldız, "Öncelikle ilk maçıma çıktığım için heyecanlıyım. Normal bir şey. Ama bugün gerçekten hava maç için çok zordu, çok etkilendi. İlk devre basit bir gol yedik, ondan sonra çabuk bir gol attık, bir iki tane daha pozisyona girdik. İlk devre birkaç tane daha pozisyona girdik. İkinci devre kar yağdı, gerçekten zor bir hava oldu. Bir tane net pozisyona girdik, değerlendiremedik. 1 puan iyidir, önümüzdeki maça döneceğiz, 3 gün sonra yeni maç. Hocamızla birlikte analiz yapacağız. O maça odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşı Nwakame için konuşan tecrübeli futbolcu, "Nwakaeme ile oynayacağım için çok mutlu oldum. Maalesef pozitif çıktığını duydum ve aradım, konuştuk. İnşallah önümüzdeki maçlarda bizimle olacak. Nwakaeme, ligin en iyi kanat oyuncularından bir tanesi. Birbirimizi çok rahatlatacağız inşallah. Ben de inanıyorum Trabzonspor için çok büyük işler yapacağız." şeklinde konuştu.

Son olarak Trabzonspor'a transferini değerlendiren Visca, "Trabzonspor camiası beni mükemmel karşıladı. Taraftarlar, başkan, yönetim, oyuncular. İlk günden itibaren kendimi çok iyi hissettim. Ben de bunun karşılığını vermek istiyorum." dedi.

YORUMLAR 13
  • Muho 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul un haramzade takımları yıllardır hakem kayirmalariyla kupa aldınız hiç konuşmayın.
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    visca , başakşehirde olsaydı yine hava şartlarını kötü oynamanın gerekçesi yapar mıydı? bu açıklama, viscanın trabzonspora katkı vermeyeceğinin bir işaretidir. 10 yıldır ülkemizde olan bir oyuncunun hava şartlarından çok etkilendiğini söylemesi çok şaşırtıcı .
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca ülkemizde top oynayan viscanın maç sonrası "hava şartlarından çok etkilendik" şeklindeki açıklaması hiç inandırıcı değil. yıllarca en iyi sağ kanattan oyuncusu ve asist kralı olan viscanın, Trabzonsporla ilk maçında "hava şartlarını" bahane etmesini objektif biçimde değerlendirmek lazım.hava şartları, kötü futbolun gerekçesi olamaz.başarı isteyen hava şartlarını bahane etmez. visca, trabzonspora gerçekten önemli katkı sağlamak istiyor mu? istemiyor mu? alt yapıdaki genç oyunculara daha fazla şans vermek gerekir.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Visca Visca şişirdiniz ne oldu, Uğur mu savunmacı viska mı. Visca ancak Uğuru durdurmaya çalıştı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet gördük geçen hafta fenerasyon u 90+3 ve maçın daha ilk başlarında. Utanmada utanmıyorsunuz haksız kaç maç aldı trabzon bu sene
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yıldır Trabzonspor a yapılan haksızlıkları göremediniz geçen hafta birden gözlerin açıldı. Hemşerim rahat ol sindirmeye çalış.
    Cevapla
  • Önder 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş muhabbet bu yazdığınız, algı yapıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle