Trabzonspor gol bulmakta zorlanmıyor!

Trabzonspor'da Cornelius 10 golle takımda en fazla gol kaydeden oyuncu olurken Bakasetas 7, Nwakaeme 6, Djaniny de 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Trabzonspor gol bulmakta zorlanmıyor!
Trabzonspor gol bulmakta zorlanmıyor!
GİRİŞ 10.01.2022 10:40 GÜNCELLEME 10.01.2022 10:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası sonunda 49 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor'da, hücuma yönelik oyuncular skor üretmekte zorlanmıyor.

Ligde en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde yer alan bordo-mavililer, 37 golle de en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor. Karadeniz ekibini, 32'şer golle İttifak Holding Konyaspor ve Beşiktaş takip ediyor.

Trabzonspor, ligde oynadığı 20 karşılaşmanın 19'unda gol atma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, sadece 19. haftadaki Medipol Başakşehir ile 0-0 biten maçta gol kaydedemedi.

8 futbolcu skora katkı sağladı

Trabzonspor'da ilk 20 haftada 8 oyuncu gol atma başarısı göstererek skora katkı sağladı.

Karadeniz ekibinde en fazla golü, sezon başında transfer edilen Danimarkalı santrfor Andreas Cornelius 10 golle kaydetti. Bu oyuncuyu Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas 7 golle takip ederken, Anthony Nwakame 6 golle skora katkı sağladı.

Djaniny Semedo 5, Abdülkadir Ömür 3, Marek Hamsik 2, sezonu sakatlanarak kapatan Gervinho 2, Yusuf Sarı da 1 gol kaydetti. Bir gol de rakip takımın kalesine attığı golle geldi.

 

YORUMLAR 7
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor a hakem kolluyor diyenlerin mantığı sonucu hakemler her sene üç büyütülmüş takımı para karşılığı kolluyordu mama kesildi ve hakemler üç büyütülmüş den intikam alıyor
    Cevapla
  • M,kizildemir 2 yıl önce Şikayet Et
    EZE eze şampiyonuz,Anadolu nün lideri ts dır,yaşasın ts,en büyük ts, şaurfa dan selamlar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin hakkını teslim etmeniz gerekmiyor mu. Gol bulmakta zırlansakarda hajemler devreye gşrmesiyle hiç değilse gol olacak penaltı kırmızı kart pozisyonları es geçiliyor haksızlık olmasın hakemler gayet güzel kolluyor. Lakin ilahi adalet mutlaka tecelli edecek er veya geç anadılunun ahı yerde kalmaz unutmayın.
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu'nun ahı mı ? Turk futbol tarihinde en cok haksizliga ugrayan takim icin mi yazdin bunları... Ilahi adalet bu sene iste...Eze eze
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerle beraber maşallahı var!
    Cevapla
  • Objektif TS 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama duvarı yosun tuttu...
    Cevapla
  • emre61 2 yıl önce Şikayet Et
    ağla... üç büyük istanbul takımı zirvede olmayınca hakemle oluyor dimi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle