Abdullah Avcı: Oyuncularımı tebrik ediyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Boluspor maçının kendileri için bekledikleri gibi sıkıntılı başladığını söyledi.

Abdullah Avcı: Oyuncularımı tebrik ediyorum
Abdullah Avcı: Oyuncularımı tebrik ediyorum
GİRİŞ 29.12.2021 00:17 GÜNCELLEME 29.12.2021 00:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda sahasında Boluspor 1-0 mağlup ederek son 16 turuna kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Boluspor'un oynadığı oyunun ligdeki yeriyle doğru orantılı olmadığını belirterek, "Rakibimiz ligde mevcut kadrosuyla oynadı. Biz de az forma giymiş, bir arada oynanamış oyuncularla oynadık. Maç da beklediğim gibi sıkıntılı başladı" dedi.

Odaklanma ve organizasyonda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Avcı, "İlk yarıyı keyifsiz, doğru hamle yapmayan doğru pozisyona girmeyen şekilde bitirdik. İkinci yarı değişiklikler yaptık golü bulduk. Beklediğim bir oyun. Hem oyuncu hem performans değerlendirmesi yapıyoruz. Bütününde Trabzonspor, 2021'de sene başından itibaren 12 ay harika geçirdi. Kapanışı kazanarak kupada tur atladı. Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış, hedef var. Önümüzde 4 gün tatil var, 7 Ocak'ta start vereceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarış içinde devam ettikleri için. Rakibe de başarılar diliyorum." diye konuştu.

Avcı, taraftarlar desteğine ihtiyaç duymaya devam ettiklerini belirterek, "Taraftarlar, bize çok destek veriyor. Trabzonspor takımının pozitif desteğe ihtiyacı var. Baskı yaparak, ses tonunu değiştirerek oyuncu performansını arttıramayız, ben de arttıramam. Verdikleri destek güzel. Bu bizi çok hızlandıracak. Geçen hafta 40 bin kişi geldi. Savunma hücumu beraber yapıyorlar. Bu yolun sonu çok güzel ben buna inanıyorum. Taraftarlardan bizden sabırlı şekilde destek istiyorum. Onlara teşekkür ediyorum, gelmeye devam etsinler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    şakamısın hoca oynanan rezi futbolda seninde parmağın var.
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin oynattığı futbol hep keyifsiz zaten
    Cevapla