Abdullah Avcı: Ligin güzel maçlarından biri oldu

Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Ligin güzel maçlarından biri oldu. Hamlelerle, stratejilerle geçti." dedi.

Abdullah Avcı: Ligin güzel maçlarından biri oldu
Abdullah Avcı: Ligin güzel maçlarından biri oldu
GİRİŞ 25.12.2021 21:34 GÜNCELLEME 25.12.2021 22:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'le 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Ligin güzel maçlarından biri oldu"

"Geldiğimiz günden itibaren hem oyun hem oyuncu hem de taraftar yukarıya doğru gidiyor. Bugün 1 puan kazandık, yine başka bir şey kazanmadık, yolumuza devam ediyoruz. Ligin güzel maçlarından biri oldu. Hamlelerle, stratejilerle geçti."

"Hamsik çok önemli işler yaptı"

"Djaniny, kenar oyuncusu değil ama orada oynamak zorunda kalıyor. Hamsik çok önemli işler yaptı bugün. Oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibe başarı diliyorum. Taraftarımız, bizimle beraber olmaya devam etsin."

"Transferle ilgili çalışıyoruz"

"Transferle ilgili çalışıyoruz. En az bir tane ön kenar oyuncusu, bir tane bek, stoper eksiğimiz var, deneyimli ve tecrübeli bir tane stoper almamız gerekiyor. 3 tane daha oyuncu alıp rekabet oluşturmamız gerekiyor."

"Hamle şansımız, kenar oyuncularımız yok"

"Hem savunma hem hücumda iki takımın da planları oldu. Bunları doğru uygulayarak hareket ettik. Rakibi karşılamada çözüm bulamayınca başka formasyon denedik. Oyun olarak bütününde direkten dönenler var. Planlar, sabır var. Rakibe çok fırsat vermemek var. Rakibin de dengeye girdiği oyunda, oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık diye düşünüyorum. Savunmanın merkezindeki oyuncular ilk defa birlikte oynadılar. Bence çok iyi oynadılar. Hamle şansımız, kenar oyuncularımız yok. Djaniny kenarda Abdülkadir, orta oyuncusu onu da kenarda kullanıyoruz. Ona rağmen oyuncular üstüne koyarak son ana kadar kazanmayı zorladılar . Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınan beraberlik var, yolumuza devam edeceğiz." 

"Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi"

"Devre arası transferleri kolay olmuyor. Devre arasında rakamlar, tespitler zor oluyor. Kenar oyuncusu eksikliğim var. 3 oyuncu ihtiyacım var. Rekabeti kaliteyi arttırmak önemli. Bugün 1 puan kazandık. Ceplerimiz dolu. Harika bir 13 ay bitti. Trabzonspor, tarihi güzel anlar yaşıyor. Pozitif olarak destek olalım. Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi. Öyle hedefim olmadı, her hafta maç maç baktım. Oyun gelişerek gidecek. Taraftarımız ile savunmayı, hücumu beraber yapan takımla hep birlikte sezon sonunda horon oynayacağız inşallah."

YORUMLAR 10
  • Raşit 2 yıl önce Şikayet Et
    İkinci yarıda Uğurcan 4 tane net pozisyonu çıkardı.Hala Trabzon iyi oynadı diyen var, gözünüze gözlük.
    Cevapla
  • Emre geliyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre Türkiye'nin şu andaki en iyi hocası olduğunu ispat etti.Artık eskilerin devri bitti, meydan gençlerin. 11 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik.Ayrıca Fenerbahçe'nin başında çıktığı maçlardaki başarısını da koy üzerine.Beraberlikleri de Galatasaray ve Trabzon'a karşı.Konyaspor'da İlhan Palut da aynı şekilde en iyi hocalar listesinde.
    Cevapla
  • Cemşit 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'da Trabzon'a karşı Türkiye'de bu sene iki takım cesur oynayabilir, bir tanesi Başakşehir bir tanesi Konyaspor... Uğurcan olmasaydı Başakşehir maçı almıştı.
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum sen hangi maçı izledin?
    Cevapla
  • _(1453)_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım sayın avcı emre hocadanda birşeyler öğrenmiştirsin.
    Cevapla
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre Hoca Avcıdan çok şey öğrenmiş bence..
    Cevapla
  • Muho 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah hoca TS ye uydu. Eldeki kadroyu en iyi şekilde kullandı.Ciddi bir terslik olmazsa o sene bu sene.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle