Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Başakşehir ile önemli bir maça çıkacağız. Cumartesi günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı
GİRİŞ 22.12.2021 14:42 GÜNCELLEME 22.12.2021 15:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor , 45 puanla zirvede bulunduğu Spor Toto Süper Lig ’in ilk devresini, 32 puanla ligin 3. sırasında bulunan Medipol Başakşehir karşılaşması ile sonlandıracak. Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında rakibini evinde ağırlamaya hazırlanan bordo mavililer, zorlu mücadeleye hazırlanmak için izin yapmayacak. Altay karşısında büyük efor sarf eden futbolcular bugün saat 16.00’da yapacağı idmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayacak.

AVCI’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Trabzonspor’un 25 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda yapacağı karşılaşmanın biletleri de satışa sunuldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Başakşehir ile önemli bir maça çıkacağız. Herkes bu sene 'İyi ki Trabzonspor var' diyor. Bu bizi mutlu ediyor. Cumartesi günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.

EDGAR’IN DURUMU

Ligin 18. haftasında dün akşam oynanan Altay karşılaşmasında bordo mavili formayla 61. maçına çıkan Edgar Ie, 84. dakikada rakip takımın atağını durdurmaya çalışırken girdiği ikili mücadele sonucu sakatlık geçirdi. Sahayı sedyeyle terk eden ve ilk muayenede dizinde esneme olduğu belirtilen Gineli oyuncunun durumu çekilecek MR sonucuyla belli olacak.

YORUMLAR 4
  • HARAMİDERE li 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu kadroya abdullah avcı nın elinde.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemsehirspor emre liderliginde ilk yenilgisini tadacak inşallah biz alinteri emek ve isyanların takımıyız
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonum Emreli başakşehiri yenecek ve bu şampiyonluk ilanı demek olacak.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ne yap yap Başakşehir'i yen.
    Cevapla