Avrupa'nın en iyisi! İşte o istatistik

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük liginde en yüksek kurtarış yüzdesine sahip kaleci oldu.

Avrupa'nın en iyisi!  İşte o istatistik
Avrupa'nın en iyisi! İşte o istatistik
GİRİŞ 21.12.2021 23:13 GÜNCELLEME 21.12.2021 23:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır, gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çekerken, Trabzonspor'un farklı liderliğinde de önemli pay sahibi oldu.

OPTA verilerine göre Uğurcan, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük ligi (İngiltere Premier League, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1) dikkate alındığında en az üç maça çıkan 155 kişilik kaleci havuzunda en yüksek kurtarış yüzdesine sahip: %82.1

Daha önce de KPMG Football Benchmark ekibinin araştırmasına göre Uğurcan'ın yaklaşık 19.1 milyon Euro değer ile Türkiye'deki en değerli oyuncu olduğu belirlenmişti.

YORUMLAR 12
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıl sonu 20 milyon euroyu görür. Şampiyon olursak CL de oynar ve şansı yanında olsa Bi 5 defa üzerine koyar. Türkiyeden çıkarken ucuz çıkar. Yazık altında bekleyen erce ve Arda var. Gitsin diye bekliyorlar :))
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Elli milyon Euro garanti
    Cevapla
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan avrupalı bir gavur takımında olsa 50 milyon ama Türk olunca işler değişiyor.
    Cevapla
  • Sado 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.
    Cevapla
  • Nerdee 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol kalitesi düşük çoğu maçta 5 tane isabetli şut gelmiyor kalecilere neyin istatistiği. Avrupa da ve milli takımda gördük bütün kalecilerimizi .
    Cevapla
  • Sınan 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz bir istatistik çıkarın o zaman bakalım beyefendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle