Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür mest etti

Trabzonspor'un 22 yaşındaki milli yıldızı Abdülkadir Ömür, son 3 maçta da müthiş goller atarken, eski günlerine dönüş yaptı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür mest etti
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür mest etti
GİRİŞ 30.11.2021 09:48 GÜNCELLEME 30.11.2021 21:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor en yakın takipçisine attığı 10 puanlık farkla liderlik koltuğunda oturuyor, namağlup yoluna devam ediyor, 7 maçtır kazanıyor. Sahadaki her oyuncu görevini eksiksiz yerine getiriyor, ancak biri var ki; son virajda sergilediği performansla herkesi mest ediyor: Abdülkadir Ömür. Beşiktaş , Gaziantep ve Karagümrük maçlarında birbirinden güzel gollere imza atan 22 yaşındaki yıldız, kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri havalandırdı.

Bakasetas’ı aratmadı

Galibiyetlerde kilit rol oynadı. Bakasetas’ın sakatlığında Yunan yıldızın yokluğunu hiç hissettirmeyen ve skor yükünü çeken Abdülkadir, adeta eski günlerine dönüş yaptı. 2016’da A takımda Trabzonspor’la ilk maçına çıkan Abdülkadir, kısa sürede oyun tarzıyla Messi’ye benzetilmiş, Türk Futbolu’nun tartışmasız en çok gelecek vadeden ismi olarak gösterilmişti.

Derbide ağlamıştı...

Sonrasında çok ciddi sakatlıklar yaşadı, hatta 4. haftadaki Galatasaray maçında ilk yarı bitmeden oyundan alınınca yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamamıştı. Ancak o buhrandan, güçlenerek çıktı. Ve yıllar önce UEFA’nın internet sitesinde ‘Türk Messi’ olarak lanse edilen Abdülkadir Ömür, bu sezon bambaşka bir hikaye yazmaya başladı.

YORUMLAR 4
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bu Trabzonlular da bir garip. daha 3-5 hafta önce yuhalıyordular....
    Cevapla
  • of li 2 yıl önce Şikayet Et
    bir trabzonlu ve trabzonsporlu olarak diyorum ki, yine hata yapsın yine yuhalarlar..
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım devam oyna böyle, daha 22 yaşındaymış, sanki 10 yıldır 1.ligde oynuyor gibi hissediyorum. Maşallah. Inşallah trabzon şampiyon olur ve diğer Anadolu takımları. Erzurumdan selamlar
    Cevapla
  • Düşünüyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah diyelim
    Cevapla