Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!

Gaziantep FK galibiyetinin ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Devre arasında transfer düşünüyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!
Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 22.11.2021 22:49 GÜNCELLEME 22.11.2021 23:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satırbaşları:

"Arda altyapıdan yetişmiş önemli bir değer"

"Geçen sene de 3. kaleciyle Başakşehir maçında oynamıştık. Arda altyapıdan yetişmiş önemli bir değer. Tamamen kenar-orta özellikleri olan bir takımla karşı karşıya geldik."

"Oyuna iyi başlayamadık"

"Oyuna iyi başlayamadık ama bireysel performansla öne geçtik. Hücum geçişlerini doğru sonuçlandırdık. İlk yarı 3 gol atmak kolay değil."

"Biz oyun içinde bazen 5 kere döndük"

"Biz oyun içinde bazen 5 kere döndük. Daha az orta yemek veya yapılan ortada 1 fazlası olmayı istiyoruz. Skoru 4-0 ve 5-0'a da getirebilirdik. Bu tür takıma karşı 3-0'lık skor kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımız bizimle olmaya devam etsin. Biz bugün itibarıyla lideriz ve hiçbir şey kazanmadık."

"Devre arasında transfer düşünüyoruz"

"Devre arasında transfer düşünüyoruz, uzun zamandır çalışıyoruz. Çalışmalarımız var, ciddi bir ivme yakaladık. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz."

"Bazen oyun dalgalanacak"

"Bugün baktığımda bireysel performansta Nwakaeme, Cornelius ve Djaniny olsun ön tarafta sonuçlandırma anlamında özellikle bunu yaptılar. Savunma arkası bizim için çözüm noktalarıydı ve 3-0 gibi bir skor yakaladık. İyi bir takıma karşı net bir galibiyet aldık, harika gidiyoruz. Bazen oyun dalgalanacak, oyuncu performansı olacak. 13 haftada bir sürü sakatlık yaşadık, her takım da yaşıyor. Hamsik ve Bakasetas'ın olmadığı bir maçı kazandık. Nwakaeme, Siopis, Djaniny, Edgar olmadı, kazandık. Organizasyonumuz iyi gidiyor ve başarıyoruz. Taraftarlarımız için de söylediklerim şu, bize sevgilerini göstermeye devam ediyorlar. Pazartesi akşamı bile böyle gelmeleri bizi mutlu etti. Bundan sonra onları daha organize şekilde bekliyoruz."

"Trabzonspor'un hedefi bellidir"

"Trabzonspor'un hedefi bellidir. Parça parça gidiyoruz ve daha hiçbir şey kazanmadık. Üç puan daha kazandık ve cebimize koyduk. 25 hafta daha var ligin bitmesine. Hedef takımsın şu anda, Avrupa dahil tek namağlup takımsın. Herkes seni yenmek isteyecek. Onun için bizim oyunumuz her seferinde daha da zorlaşacak. Kazanarak devam edeceğiz ve sonunda neyle karşılaşacağımızı hep beraber göreceğiz."

"Bu yarışı yapan bir teknik direktörüm"

"Bu yarışı yapan bir teknik direktörüm. Bu yarışı zihinsel çok yaşamış biriyim. Her maçın taktiği ve senaryosu çok farklı. Teknik, taktik çok önemli ama şampiyonluğa giderken beraber olmak, beraber el ele tutmak, yardımlaşmak, grup enerjisi son derece önemli. İkisini bir arada götürüyoruz. Bu senaryoları ben çok gördüm. Daha da şiddetli olanlarıyla da karşılaşacağız. Ama Trabzon şehri, taraftarı, bizler buna çok hazırlıklıyız. Onun için sahanın içinde kalmaya, güçlü oyunlar oynamaya, skorlar almaya devam edeceğiz."

YORUMLAR 5
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    yok mu başka koita, yada rizede kadroya giremeyen bir sol bek daha, en az 1.5 milyon euro vereceğiz .. yada almanyadan bitmiş bir oyuncu 4 milyon euro ister biz 2 milyona bağlarız hiçbir maçta da oynatmayız .
    Cevapla
  • kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var, mhk size yeter
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    transfer e doymuyor
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Mütevazi insanların Allah yolunu açık eyler inşallah
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Ula bu gecen sezon istenmeyen adam deyilmu ?
    Cevapla