Trabzonspor namağlup devam ediyor

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü.

Trabzonspor namağlup devam ediyor
Trabzonspor namağlup devam ediyor
GİRİŞ 22.11.2021 21:55 GÜNCELLEME 23.11.2021 12:37
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Bordo-Mavili ekip 3-0 kazandı.

Mücadeleye Gaziantep FK etkili başlamasına rağmen Trabzonspor ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline aldı. Oyuna üstünlüğünü koyan Bordo-Mavililer; 19. dakikada Abdülkadir Ömür, 42. dakikada Djaniny ve 45. dakikada Cornelius'un attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda etkili pozisyonlara girmesine rağmen maçta gol olmayınca, Trabzonspor ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. 

Süper Lig'de çıktığı 13 maçta, 10 galibiyet ve 3 beraberlik alarak henüz mağlubiyetle tanışmayan Lider Trabzonspor, bu sonuçla puanını 33'e çıkarırken Gaziantep FK, 15 puanda kaldı.

Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. Gaziantep FK ise sahasında Konyaspor'u konuk edecek.

Trabzonspor: 3 - Gaziantep FK: 0

Stat: Medical Park

Hakemler: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Süleyman Özay

Trabzonspor: Arda Akbulut, Dorukhan Toköz (Dk. 87 Serkan Asan), Edgar, Vitor Hugo, Trondsen, Berat Özdemir (Dk. 81 Peres), Siopis, Abdülkadir Ömür (Dk. 81 Yusuf Sarı), Djaniny, Nwakaeme (Dk. 87 Yunus Mallı), Cornelius (Dk. 69 Denswil)

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan (Dk. 46 Sagal), Caulker, Djilobodji, Ertuğrul Ersoy, Tosca (Dk. 57 Mendyl), Doğan Erdoğan (Dk. 72 Yusuf Türk), Recep Niyaz (Dk. 81 Furkan Soyalp), Kitsiou, Maxim, Dicko (Dk. 73 Merkel)

Goller: Dk. 19 Abdülkadir Ömür, Dk. 42 Djaniny, Dk. 45 Cornelius (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Dicko, Dk. 23 Ertuğrul Ersoy, Dk. 45 Maxim, Dk. 75 Djilobodji (Gaziantep FK)

25 maçlık yenilmezlik serisi

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ligdeki yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 25 lig maçında yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet,11 beraberlik elde etti.

Gervinho unutulmadı

Trabzonsporlu oyuncular, ilk golün ardından gol sevincinde Gervinho'yu unutmadı.

Abdülkadir Ömür, sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen ve sezonu kapatan Gervinho'nun formasını açarak gol sevincini yaşadı.

Taraftarlar, soyunma odasına giden takımı sahaya döndürdü

Trabzonspor taraftarı, maçın bitiminin ardından soyunma odasına giden takımı, tezahüratlarla sahaya döndürdü.

Bordo-mavili taraftarlar, "Şampiyon Trabzonspor" diye bağırarak takımlarına sevgi gösterilerinde bulunurken Abdülkadir Ömür, orta alana toplanan oyuncularla birlikte üçlü çektirdi.

YORUMLAR 161
  • ertn 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk yenilgide sonrası çorap söküğü gibi gelir
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun şampiyon olması için hakemlere verilen talimatı maçları izlerken gayet net görebiliyoruz.. İnancım odur ki ALLAH a inandığım kadar inanıyorum ki yine de şampiyon olamayacak..
    Cevapla
  • Aziz61 2 yıl önce Şikayet Et
    iğrenç emellerine Allah'ı karıştırma kul hakkına girme ve hesap gününde Allah bunun sana hesabını sorar.ilk önce kendi takımına bak fenerli bir maçta fenere 3 tane penaltı veren hakemler var.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzun yıllar sonra Trabzon lehine verilen bir karar çok ilginç
    Cevapla
  • Antep li 2 yıl önce Şikayet Et
    Haramdan helalden dürüstlükten bahseden Trabzon taraftarı Haram puanlarla bu sene yürürken ne kadar mutlular,..Yorumlara bakıyorumda bir veya iki üç tane delikanlı taraftarı hariç hepsi cok mutlu haramzadeler,Bunların haram helal anlayışı anca bu kadar işte sevimsiz takım taraftarı ts.
    Cevapla
  • Semih 61 2 yıl önce Şikayet Et
    bu antepli ya bizde enayiyiz inandık bu fenerliler şimdi antepli olur önümüzde hafta Trabzonspor'un rakibi kimse onun ismini yazarlar.bu fenerliler Trabzon düşmanlığını bilir birde şike yapmayı bilirler.
    Cevapla
  • Barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne konuşuyosun sen hala ? ANTEP BAKLAVASI !
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafan güzel mi senin ?
    Cevapla
  • Adb 2 yıl önce Şikayet Et
    İkile
    Cevapla
  • FİRTUNA 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıskançlık çok kötü bir durumdur.İnsanı hasetinden çatlatır,gözünü kör eder, sağlıklı düşünemez.Tıpkı senin gibi.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bir Konyasporlu olarak Trabzonu tebrik ederim iyi bir takım kurmuşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle