Uğurcan Çakır konuştu! 'Türkiye gördü'

Süper Lig'de lider Trabzonspor, haftayı Beşiktaş galibiyetiyle kapattı. Derbiye damga vuran Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır konuştu! 'Türkiye gördü'
Uğurcan Çakır konuştu! 'Türkiye gördü'
GİRİŞ 08.11.2021 10:54 GÜNCELLEME 08.11.2021 11:00
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 23 maçtır yenilmeyen Trabzonspor, Beşiktaş maçını da kayıpsız geçti. Bordo-Mavililer, Abdülkadir Ömür ve Cornelius'un golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Derbiye kurtarışlarıyla damga vuran milli kaleci Uğurcan Çakır maç sonunda Josef'le gerginlik yaşamıştı. Tecrübeli eldiven Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu.

"Bu takımda ben yok, biz var" diyen 25 yaşındaki eldiven, "Başarımızın en önemli sırrı bu. Hiçbir futbolcu bireysel başarıyı önemsemiyor, herkes bu seneye inanıyor. Türkiye, şampiyonluğu ne kadar arzuladığımızı ve nasıl mücadele ettiğimizi gördü. Bu yolun sonunda başarılı olacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

6 ŞUTUN 5'İNİ KURTARDI

Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçında kalesine çekilen 6 isabetli şutun 5'ini çıkardı ve yüzde 83'lük başarı oranı yakaladı.

Trabzonspor bu sezon kalesinde gördüğü 11 golle Süper Lig'in en az gol yiyen 3. takımı konumunda bulunuyor. Bordo-mavililer, 3 maçta kalesini gole kapatırken, sadece Galatasaray maçında kalesinde 2 gol gördü.

 

 

YORUMLAR 65
  • Selahaddin aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak seni kutlarım,inşallah başarın daim olur.takımına gelince trabzonspor iyi oynamıyor,hele ikinci yarı beşiktaş adeta trabzonu ezdi.ama adaletsiz futbolda şans maalesef size güldü.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun hangi takım taraftarı yaparsa yapsın bir futbolcu nun annesine dakikalar boyunca küfür etmek doğru deyil aynısını Trabzonspor taraftarı yapsa medya yerder yere vurur Trabzon,u
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılardabir yerde MAHMUT diye birisi zırvalamış.....
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan olsada olur olmasada, benim için fark etmez. Fakaat Türkiyenin bu küfür kültüründen kurtulması gerekiyor. Sonuçta Uğurcanda insan ,onunda degerleri var ,saygı duyulmalı. Her futbolcu için geçerli.!!!
    Cevapla
  • özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    #saddik# sözüm sana hakemleri satın aldığımız için mi en son 83-84 sezonunda şampiyon olduk bu aradaki sezonlarda kimler şampiyon olmuş bir zahmet arastiriver tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle