Abdullah Avcı: Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor karşısında 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz
Abdullah Avcı: Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz
GİRİŞ 29.10.2021 22:52 GÜNCELLEME 29.10.2021 23:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 11. haftasında lider Trabzonspor sahasında geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi. Bordo-mavililer yenilmezlik serisini sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Bu taraftar maç önünde, maç sırasında hep yüksek duyguları yaşayan bir taraftar. Ben söylemiştim, her şey olabilir, takımı itsinler. Bu ligde geri düşüp maç çevirmek kolay değil. 3 maçı bu sezon çevirdik. Biraz sabır, biraz sakinlik" dedi.

"Önümüzde Beşiktaş maçı var. Orada da amacımız kazanmak olacak. Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Milli maç arası var sonra. Oraya keyifli girmek istiyoruz. O arayı da en iyi şekilde değerlendireceğiz"

"Bu ligde her oyun zor. Maçtan önce de söyledim. Rizespor'un 4 puanı var ama 12-13 puanları da olabilirdi. Böyle oyunlar da oynadı. 3 hafta önce penaltıyı atsalar Galatasaray maçını kazanıyorlardı"

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 11. haftasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, iyi bir yolda olduklarını söyledi.

Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada sakatlanan Gervinho'nun durumuna ilişkin, "Gervinho'nun MR'ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Hem kulübümüze hem Gervinho'ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal 5-6 aylık süreçtir. Bazen maçı kazanıyorsun duyguların yukarı çıkıyor ama insan, oyuncu sağlığı önemli." dedi.

Bu oyuncunun yerine arayışları olup olmayacağı yönündeki soru üzerine Avcı, "Zaten sezon başından beri bir planlamamız var. Yarışırken de transfer için arayışımız devam ediyor. Her bölgeye isim bakıyoruz. Ancak Gervinho'nun sakatlığı sonrası bir kanat oyuncusu olacak gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

"Duygusal adamımdır"

Maç sonu tribünlerin kendisini çağırması sonrası göz yaşlarını tutamamasına ilişkin Avcı, "Duygusal adamımdır. Ben de bu yörenin insanıyım. Şehri, insanları samimiyeti seviyorum. Kasım 10'da 1 sene olacak. Çok güzel duygular yaşıyorum. Bu duyguya, coşkuya, tarihe inşallah doğru izler bırakırım. Bir teknik adama, oyuncu grubuna, yaşaması çok güzel duygular yaşatıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Avcı, ligde kolay maçın olmadığını kaydederek, "Herkesin bir takım organizasyonları, oyuncu kalitesi var. Çaykur Rizespor takımının ön tarafında, orta sahasında her an oyunu değiştirecek futbolcular var. Tabeladaki yeri, oyununu ve oyuncu kalitesini yansıtmıyor. Oyunda geriye düşebilirsin. İki kez formasyon değişikliği yaptım. İyi bir yoldayız. Taraftarlar destek oluyor. Bunun temeli iletişim, saygı ve sevgi. Ligin daha 11. haftasını oynadık. Sabırlı, sakin olunmalı. Destek istiyorum. Bunu duyguları karıştırmadan istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 6
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ya adam. kıskananlar çatlasın.
    Cevapla
  • Mhmy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bas git çakma direktör 3 maç sonra ağlamaya başlarsın
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama çakma olan sensin
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsaallah bu sezon şampiyon olacağız. Hadi uşaklar ha
    Cevapla
  • Cesur 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen gelirsin yerine
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    acı varmı acı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle