Bakasetas tehlikesi! Sözleşmesindeki madde can sıktı

Bu sezon Trabzonspor'da fırtına gibi esen ve İtalyan, İspanyol ile Fransız takımlarının takibinde olduğu iddia edilen Bakasetas'ın 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi olduğu iddia edildi. Bakasetas devre arasında yuvadan uçabilir.

Bakasetas tehlikesi! Sözleşmesindeki madde can sıktı
Bakasetas tehlikesi! Sözleşmesindeki madde can sıktı
GİRİŞ 27.10.2021 19:34 GÜNCELLEME 27.10.2021 19:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da sezona harika başlayan ve piyasa değeri 10 milyon euroya kadar yükselen Yunan yıldızı, Avrupa takımları yakından takip ediyor. Bakasetas'ın çıkış maddesinin 12 milyon euro olduğu iddia edildi. Şampiyonluk yoluna giren Bordo-Mavili takım, Bakasetas'ı elde tutmak istiyor ancak devre arasında her şey değişebilir.

Geçen sezon 3 milyon euroya alınan Bakasetas'ın bu sezon kalması, lig bitiminde 15-20 milyon euroya gideceği düşüncesi hakimdi. Ancak dev kulüpler için 12 milyon euroluk opsiyon maddesi adeta çerez parası gibi.

2024'TE BİTİYOR

28 yaşındaki on numaranın kontratı 2024'te sonlanıyor. Bakasetas, 1 milyon 250 bin euro kazanıyor. Trabzonspor, futbolcuyla sözleşme yenileyerek serbest kalma maddesini ortadan kaldırabilir.

YORUMLAR 11
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu trabzon yöneticileri futbolcu transferlerinde nedense abuk subuk maddeler sözleşmelere ekleyip insanin canını sıkıyorlar. Hiçbir işi dogru değil bunların
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbul medyası başladı , bakesatasın formunu bir şekilde düşürmeleri gerektiğini iyi biliyorlar . trabzonun şampiyon olma ihtimalinden bile bu kadar korkmaları ilginç ..
    Cevapla
  • TS.memoli 2 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon iyi papara
    Cevapla
  • TS MEMOLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon veren olursa gitsin
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon kim verecek,5 veren varsa hiç durmasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle