Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacaksa...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacaksa...
Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacaksa...
GİRİŞ 17.10.2021 21:59 GÜNCELLEME 17.10.2021 22:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Avcı'dan Kasket açıklaması

Röportaja kasketle gelmesi hakkında konuşan Abdullah Avcı "Kasket, sevdiğim özel yaptırdığım bir şey. Geçen sene böyle bir hikaye başladı. Bir arkadaşım kazanacaksınız, kasketini yanına al dedi. Güzel duygu, kazandık, kasketi taktık. Herkes mutlu. Lideriz. 9. hafta daha. Çok önemli bir maç kazandık ama başka hiçbir şey kazanmadık. Şampiyonluk yolunda giderken böyle maçlar hızlandıracak. Önümüzdeki Göztepe maçına hazırlanacağız artık. İyi bir ivme yakaladık, iyi bir takımız." dedi.

"Gol ve kırmızı kart doğru zamanlarda geldi"

Erken bir gol yemeleriyle ilgili açıklama yapan Abdullah Avcı "Enteresan. Bazen değişik senaryolarla başlıyoruz. Fenerbahçe, ligin en iyi defans yapan takımlarından bir tanesi. Mağlup başladık. Duygularımızı karıştırdık, karıştırmamamız gerekiyor. Fenerbahçe bugün 3-4-1-2 gibi başladı. Bir tek Kasımpaşa maçında böyle başladılar. 5'li savunmaya geçtiler. Bunu aşmak çok zordur. Çok çalışmak gerekiyor. Gol ve kırmızı kart doğru zamanlarda geldi ama daha hızlı oynamak gerekiyordu. Topa sahip olduk ama bazen hızını yaptık bazen yapamadık. Rakip 5'li savunmasını şiddetli yaptı, hızlıca kaymalarını yaptı. Oyun daha sonra 5-3-1 oldu. 5'li savunmayı açmak için kenarda hareketlilik, sayısal üstünlük gerekir. Bunun için beki değiştirdik. Kenarlarda kısa ters ayaklı kısa ortalar istedik. Oyunda her şey son derece sağlıklı gitti." ifadelerini kullandı.

"Onlar mutlu, biz mutluyuz"

Açıklamalarına devam eden Abdullah Avcı "Bu şehir için bu maçın ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Önemli bir ivme kazandık. Bu şehir, takıma ve oyuncuya destek olsun. İstedikleri bir galibiyet oldu. Bunu rica ediyorum. Bu takım şampiyon olacaksa 21 bin kişi nasıl destek oldu gördük. Özellikle yöresel oyuncularımıza destek olsunlar. Onlar mutlu, biz mutluyuz. Sabırla gitmemiz gereken bir yol. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

"Abdülkadir Ömür'ün duygusal bir yapısı var"

Trabzonlu oyuncularla ilgili açıklama yapan Abdullah Avcı "Yöresel oyuncuların avantajları dezavantajları var. Abdülkadir Ömür'ün duygusal bir yapısı var. Bu takım şampiyon olacaksa, olacağına inanıyorum, Ömür'ün çok büyük katkısı olacak. Her fırsatta onu çok iyi kullanmaya çalışıyorum." dedi.

YORUMLAR 8
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de kendini bişey sanıyosun
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hatalar oyunudur. Rakip oyuncu kırmızı görmezse, penaltı olmazsa ve kaleci hatalı gol yemese maç nasıl kazanılacak? Abdullah hoca kısaca Fenerbahçe bu hataları zamanında yaptı demek istemiş.
    Cevapla
  • Rezaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yardım ediyorlar
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Hocam... Gol vuruşlarıni geliştirirken daha bizi o zaman kimse zor yener
    Cevapla
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kart hangi zamanda gelecekti.? Demek ki hoca tam zamanında göstermiş . Afferim size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle