Trabzonspor 4 oyuncuyla sözleşme yeniledi!

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Ahmetcan Kaplan ve Serkan Asan ile sözleşme yeniledi.

Trabzonspor 4 oyuncuyla sözleşme yeniledi!
Trabzonspor 4 oyuncuyla sözleşme yeniledi!
GİRİŞ 15.10.2021 16:57 GÜNCELLEME 15.10.2021 17:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligde ikinci sırada yer alan ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, iç transferde 4 oyuncuyla sözleşme yeniledi. 

İç transferde 4 imza

Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile sözleşme yeniledik. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreniyle Erce Kardeşler’in 2025, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan’ın ise sözleşmeleri 2026 yılına kadar uzatıldı" ifadelerine yer verildi. 

"Bizler sizlerin başarısıyla gurur duyacak insanlarız"

İmza sonrası bir açıklama yapan başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bugün dört değerli genç oyuncumuzun sözleşme uzatma töreni için bir aradayız. Hepsi bizim ayrı ayrı değerimiz ve Trabzonspor ailesinin çok önemli bireyleri, aktörleri. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bizim altyapımızdan yetişenler var. Altınordu’nun altyapısından gelen Erce Kardeşler var. Ancak geçtiğimiz 2-3 yıllık süreçte her biri Trabzonspor felsefesini benimsemiş, Trabzonspor felsefesi doğrultusunda davranan ve mücadele eden, kulübümüzün ve camiamızın değerli futbolcuları. Kendileriyle sözleşme uzatacağız. İnşallah ya futbol hayatlarını Trabzonspor forması altında ya da çok daha ileriye taşıyarak Avrupa’da hem kulübümüzü hem şehrimizi hem de ülkemizi temsil eden birer futbolcu olarak görmek en büyük arzumuz. Bu sene güçlü bir kadro oluşturduk, alternatifli bir kadro oluşturduk. Kadro derinliğimiz var. Her zaman söylediğim gibi vermiş olduğumuz mücadele şampiyonluk mücadelesi. Allah inşallah bu kardeşlerimiz ile birlikte, diğer futbolcu kardeşlerimizle birlikte o mutlu sona ulaşmayı, taraftarlarımızla birlikte kutlamayı, o kupayı Trabzon’a getirmeyi hepimize nasip eder. Atacakları bu imza inşallah Trabzonspor’da başarının imzası ve kendi kariyerleri açısından da başarılı bir kariyerin imzası olarak tarihe geçer. Kulübümüze, sizlere, ailelerinize ve camiamıza hayırlı uğurlu olur inşallah. Aynı temennileri paylaşıyoruz, aynı ülkü etrafında birleşip mücadele ediyoruz. Bizim de temennimiz siz kardeşlerimizle, yerli ve yabancı hiç ayırt etmeksizin Trabzon’un ve Trabzonspor’un hak ettiği başarıların altına imza atarız. Daha doğrusu o imzayı atacak olan sizlersiniz. Bizler de sizlerin başarısıyla gurur duyacak insanlarız. Bizler yöneticiyiz, bugün var yarın yokuz. Sizler bu camianın altyapısından yetişip bu forma için ter döken oyuncular olarak vermiş oldukları çaba her türlü takdirin üzerindedir. İnşallah o alın terinin karşılığı da başarı olarak sizleri taçlandırır. Forma konusunu da siz kendi aranızda halledersiniz. Forma tanıtımı çok önemli” dedi.

 

 

 

YORUMLAR 3
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Erce'ye cok yazik oluyor.Keske baska takima gidip oynasaydi.Yedekte durmayi hic hak etmedi.Kovacan yuzunden harcaniyor.
    Cevapla
  • Görkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serkan asan torpilli felan mı ?
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok kardeşim genç oyuncu o yüzden gelecek vadeden diyoruz biz ona
    Cevapla