Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacak!
Abdullah Avcı: Bu takım şampiyon olacak!
GİRİŞ 02.10.2021 18:56 GÜNCELLEME 02.10.2021 21:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trabzonspor , Süper Lig 'in 8. haftasında konuk olduğu Kayserispor'u 2-1 yenerek puanını 18'e çıkarttı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan ve 90 dakikayı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyun ve oyuncu kalitelerinin olduğunu belirtti, ''Oyunu doğru oynarsak kazanacağımızı biliyorduk.'' dedi.

'Trabzonspor taraftarının desteği devam etsin'

"Bu takım şampiyon olacaksa, olacak da, buna inanıyoruz, Abdülkadir Ömür gibi oyuncuların katkısıyla olacak. Trabzonspor taraftarının desteği devam etsin, onların desteğiyle hedeflere daha hızlı gideceğimizi düşünüyorum. Şimdi Milli Takım arası var. Biraz dinleneceğiz, futboldan uzak kalacağız.''

'Biz bu hedefe gidiyoruz'

''Neredeyse 1 sene oldu ben buraya geleli. Geçen sene bu haftalarda çok düşük puan vardı. Benim de, Trabzonspor'un da hedefleri var. Biz bu hedefe gidiyoruz.''

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, takım olarak gelişimlerinden memnun olduğunu söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kayserispor'un özellikle iç sahada iştahlı, arzulu oynadığını belirtti.

Kayserispor'un set veya geçiş oyununu oynayabildiğini anlatan Avcı, "Biz oyuna, özellikle hem karşılamada hem opsiyonlarda neler yapacağımızla ilgili çalışmıştık. İstediğimiz gibi başladık, golü bulup öne geçtik. İlk yarı itibarıyla böyle maçlarda rakibin direncini kırabilmek için özellikle kenarlarda buluşmalar önemli ve bunu yaptık. 2 direk, 3 tane de net kaçırdık. İlk yarı itibarıyla belki maçı tamamen cebimize alabilirdik." dedi.

Avcı, Kayserispor'un tek kenar ortasının gol olduğunu ve devreye 1-1 girdiklerini dile getirerek, "Oyunun içinde kaldığımız sürece Trabzonspor ismi ve kadro kalitesi oyunu çevirmeye çok müsaitti. Onun için penaltıdan gelen bir gol ve sonrasında kaçırdıklarımız var. Rakibin o bölümden sonra riskleri alarak direkt oyunlarla ve kenar ortalarla üzerimize gelmesinin büyük bir bölümünü karşıladık." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor olarak gelişmeye devam ettiklerini aktaran Avcı, "Bir seneye yakındır bu takımın başındayım. Duygusu ve ruhu çok güzel. İyi bir yoldayız. Taraftarımız bize enerjisini vermeye devam etsin.İyi şeyler yapıyoruz. 8 maçta 5 deplasman oynadık. 5 galibiyet, 3 beraberlik var. Oyun kalitemiz devam ediyor. Onun için desteğe devam etsinler. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kayserispor iyi bir takım. Onlara çıktıkları yolda başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 20
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon olurda sen varken zor
    Cevapla
  • Mehmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor ligin başı daha ikinci yarı sonbaharda agaçın dökülen yaprakları gibi dökülür
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerden duyum mu aldın yoksa rüzgar mı esti. Söyle de biz de şampiyon olalım.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    TS'ye vermezler
    Cevapla
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    boş laf... bu ülkede kimin şampiyon olacağına karar verilen yer saha değil... hâlâ anlamıyorsunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle