Trabzonspor'da Uğurcan Çakır devleşti

Uğurcan Çakır, neden ligin en değerli kalecisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Konyaspor maçında kalesine gelen 10 şutun 8’inde gole izin vermeyen yıldız file bekçisi, inanılmaz kurtarışlara imza attı.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır devleşti
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır devleşti
GİRİŞ 24.09.2021 09:52 GÜNCELLEME 24.09.2021 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

19 milyon Euro’luk tahmini piyasa değeriyle, ‘Transfermarkt’a göre Süper Lig ’in en kıymetli kalecisi olarak gösterilen Uğurcan Çakır, Konyaspor karşısında kariyer maçlarından birini oynadı. Hem ilk yarıda hem de ikinci devrede inanılmaz kurtarışlar yapan Trabzonspor ’un kaptanı, özellikle son 15 dakikalık bölümde devleşti. 82 ve 87. dakikalarda çizgi üstünde topu tek eliyle çıkartan Uğurcan, alınan 1 puanda en büyük pay sahibiydi. Toplamda 8 kurtarış ile kariyer rekorunu egale eden Uğurcan Çakır, bu sezon Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran ile birlikte bir maçta en çok kurtarışa imza atan isim oldu.

Herkes onu konuştu

Konyaspor’un hocası İlhan Palut onun için, “Ekstra performansı 1 puan almamıza neden oldu” derken, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da oyuncusuna övgüler yağdırdı. 2 gol atan Endri Çekiçi ile birlikte maçın kahramanı olan Uğurcan Çakır, sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR 2
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kalecisiyle övünen takım asla kafaya oynayamaz elbet kalecinin de kötü olacağı maçlar vardır o yüzden acilen defansın toplanması gerekir
    Cevapla
  • fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcana tebrikler... Avcıya eksi bence. 10 kişi kalıyorsun diye oyunu bu kadar kabullenici ve stopersiz oynuyorsun. Macit e bak Kayseri de nasıl oynuyor. Orjinal Hüseyinimiz var neyi eksik.
    Cevapla