Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku

Trabzonspor, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku
GİRİŞ 03.08.2021 12:01 GÜNCELLEME 03.08.2021 12:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Abdülkadir Ömür'ün hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sakatlanması nedeniyle tedavisine başlandığını belirtti.

Bordo-mavili takımın internet sitesinden açıklamada bulunan kulüp doktoru Hakan Çelik, futbolcunun Kasımpaşa ile yapılan hazırlık maçında sol dizine darbe aldığı hatırlattı.

Hakan Çelik, "Kasımpaşa ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan oyuncumuz Abdülkadir Ömür'ün yapılan son değerlendirmeler ve çekilen MR'ında sol uyluk üst adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    kendini yere atmayı iyi beceriyor ve hakemi yanıltarak çok faul alıyor aynı feticu arif erdem gibi bu konuda meziyetleri var. Açikcası bu adam ahlaklı biri olmadığı için sakatlığına öyle fazla üzülemedim.
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz olduğunu nereden biliyorsun sen yanindami yaşıyorsun adam dinî imanı harbî allhahina inanan biri hiçte kendini arif gibi atmıyor ts düşmanı takımlar adamı sakat edıp futbol hayatını bitirmek istiyorlar yazık sana hakemi niye aldatsın alt tarafı bir hazırlık maçı bir ahlaksız varsa oda bu ülke evladına ahlaksız diyen sensin
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamdan hiç birşey olmaz uzun zamandır izliyorum futbol bilgisi zayıf boşa kaçmayı bilmiyor sadece biraz hırs var birazda çalım çalımı atıp geçince topun hızını ayarlıyamıyor kaptırıyor amatör liglerde bundan bir sürü topcu var
    Cevapla
  • Sivaslı ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Gardas varsa amatörde sivasta oynasın yapmayın gardaşım hırslı topçu ve efendi adam gibi oyuncu ıyi topçu lakin türk futbollu ıyi topçu yiyor bunun örneği rıdvan dilmen yapmayın şöyle bir topçu sivasta oynasın izleyelim olmazmi
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkadir 100 milyon Fenerin oyunculari cöp diyordunuz, ne oldu nazarmi deydi ? Biz Elifleri Vedatlari iyi paralara sattik siz bir Sörloth un parasini bile bölüsmek zorunda kaldiniz. Ugrasmayin Fenerbahceyle.
    Cevapla
  • gurgula 2 yıl önce Şikayet Et
    edep yahu.. geçmiş olsun demek yerine yazdiklarina bak.. yazik..
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin her yıl aynı muhabbet
    Cevapla
  • AYHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    abdülkadir ömür ömrümüzü yedi senin bu sakatlıkların allah aşkına sen nezaman bu takıma bir faydan olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle