Uğurcan Çakır: Helallik almadan ayrılmam

Avrupa devlerinin transfer listesinde olduğu iddia edilen kaleci Uğurcan Çakır, Trabzonspor'a borcu olduğunu ve helallik almadan ayrılmayacağı belirtti.

Uğurcan Çakır: Helallik almadan ayrılmam
Uğurcan Çakır: Helallik almadan ayrılmam
GİRİŞ 22.05.2021 13:49 GÜNCELLEME 22.05.2021 13:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başkan Ağaoğlu'nun, "Ayrılmaya en yakın oyuncu Uğurcan" açıklamasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Zaten bilindiği için söyleyebilirim; geçtiğimiz sezon da çok sayıda teklif almıştım. Ama bir an bile kulübümün çıkarları dışında hareket etmedim, etmeyeceğim de. Bugün için de tavrım ve tutumum aynı. Tabii ki Avrupa'ya gitmek, orada hem Trabzonspor'u hem de ülkemi gururla temsil etmek istiyorum. Ama bunların tamamı eğer Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda olacaksa gerçekleşecektir. Ben buradan helallik almadan bir yere gitmem." Uğurcan, hayalinde Premier Lig'de forma giymenin yattığını ama şu anda ne olacağını bilmediğini dile getirdi.

TUTTUĞUM TAKIMDA OYNUYORUM

Sezona iyi bir performans sergileyerek başlayamamasında geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonluğun etkisinin de oldukça fazla olduğunu söyleyen 25 yaşındaki kaleci, "Ben birçok Trabzonsporlu çocuğun hayali olan bir şeyi yaşıyorum. Tuttuğum takımın formasını giyiyorum. Bunun ne kadar özel bir duygu olduğunu anlatmakta zorlanabilirim. İşte tuttuğum takımda şampiyonluk yaşama şansına bu kadar yaklaşmışken kaçırmanın etkisini sezon başında da yaşamaya devam ettim. Ama sonrasında toparlandım ve Milli Takım'a kadar yükseldim. Ben her zaman en iyisini yapmak için çalışıyorum ve kimseyi mahcup etmek istemiyorum" diye konuştu.

SON ANA KADAR SAVAŞACAĞIM

A Milli Takım'da formayı almak için elinden geleni yapacağını da belirten Uğurcan, "Milli formayı giymek çok büyük bir onur ve gurur meselesi. O takım içerisinde bile olmak başlı başına bir heyecanken kaleyi koruma düşüncesi heyecanımı iki kat artırıyor. Milli Takım'da tabii ki kaleyi korumak istiyorum. Ama oynamazsam da sahaya çıkan arkadaşlarıma tüm benliğimle destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Eğer bana forma verilirse terimin son damlasına kadar o formayı gururla terleteceğime söz veriyorum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve en başarılı sonuçları almamız gerek. Milyonların desteği bize sorumluluk yüklüyor" ifadesini kullandı.

KAÇAN ŞAMPİYONLUK ETKILEDİ

Uğurcan Çakır, geçtiğimiz sezona iyi başlayamamalarına rağmen ligi iyi bir noktada tamamladıklarını belirterek şöyle devam etti: "Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son anda kaçırmanın üzüntüsü beni ve birçok takım arkadaşımı gerçekten çok olumsuz etkiledi. Hatta bu zaman içerisinde performansımıza da olumsuz şekilde yansıdı. Sonra bir teknik adam değişikliği yaşandı ve Abdullah Avcı'nın gelişiyle tekrar heyecana ortak olduk. Eğer sezon içerisinde kritik anlarda kritik puan kayıpları yaşamasak çok daha iyi yerde de olabilirdik. Açıkçası bunun üzüntüsünü de o karşılaşmalardan sonra yaşadık ama zor bir sezon geride kaldı. Önümüze bakmamız şart."

YORUMLAR 8
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    adam.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Paratı görürsen arkana bakmazsın.
    Cevapla
  • Yazayım 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi kendiniz gibi bilmeyin, sizin aklınız ermez bu tür açıklamalara zaten.
    Cevapla
  • Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrp. Şampiyonasında final görürsek uğur da 35-40 milyon euroya rahat gider. Bir şeye dikkat etmek lazım üç büyük denen takımlar çuvalla para harcarken trabzon her sene 10-15 milyon euro bandında oyuncu yetiştiriyor. Bu takıma ve sistemine biraz destek olunsa köstek olan çakallar rahat dursa futbolcu fabrikasına dönebilcek bir kulüp... sev sevme ama pragmatik düşünmek lazım. Futbol ciddi bir ekonomik girdi ve reklam kapısıdır. Birileri her sezon 3 takım şampiyon olsun diye uğraşacağına idealist düşünebilse bunları görmek hayal değil.
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    max 30 milyon eder ( TL bazında )
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Haha. 15-20 milyon euro (tl bazında 150-200 milyon TL) yi gördüğünde kendinden utanacak mısın?
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa olsunda hellalik alsanda almasanda gidersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle