Trabzonspor'u yakan istatistik

Süper Lig'de kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, ligdeki 7 mağlubiyetin 6'sını iç sahada yaşadı.

Trabzonspor'u yakan istatistik
Trabzonspor'u yakan istatistik
GİRİŞ 09.03.2021 10:02 GÜNCELLEME 09.03.2021 10:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 yenilen Trabzonspor, iç sahada kaybettiği puanlarla zirve yarışında yara aldı.

Ligin geride kalan 29 haftasında 51 puanla 4. sırada yer alan bordo-mavililer, 7 yenilgisinin 6'sını iç sahada, 1'ini dış sahada aldı.

İç sahada 14 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 22 puan toplayan Karadeniz ekibi, dış sahada ise 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi ile 29 puan elde etti.

Trabzonspor, deplasmanda iç sahadan daha fazla puan toplarken ligde de en başarılı 2. takım konumunda yer aldı.

İç ve dış sahadaki yenilgiler

Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'a 3-1, Medipol Başakşehir'e 2-0, Kasımpaşa'ya 4-3, Galatasaray'a 2-0, Fenerbahçe'ye 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Bordo-mavililer, deplasmandaki tek yenilgisini ise Fenerbahçe karşısında 3-1'lik sonuçla aldı.

Avcı ile yenilgi iç sahada

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde 20 lig maçında 14 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet elde etti.

Karadeniz ekibi, Avcı ile 3 yenilgiyi de sahasında Galatasaray'a 2-0, Fenerbahçe'ye 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak aldı.

YORUMLAR 17
  • Rte 3 yıl önce Şikayet Et
    Buyuklere dis gecirememis futbolu oynayan kazanmis
    Cevapla
  • dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Olsun bakalım be.... İlk 4 yeter bu senelik.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi İstanbul takımlarından oluşan ligde şampiyon olan 3 büyük oluyor öyle mi? Asıl büyük takım bu hanedanlığa son veren ve Anadolu futbolunun dirilişine vesile olan TRABZONSPOR'dur. Sivas'lıyım ama Trabzon sayesinde Anadolu takımlarının kendine güveni oluştuğu için bu TRABZONSPOR herzaman büyüktür.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan kardeş doğru bir noktaya degindin Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Başakşehir Kasımpaşa Fatih Karagümrük adamlar deplasman nedir bilmiyor, İstanbul'dan yeni takımlar lige çıkarsa seneye hepten işleri rahat
    Cevapla
  • yusuf tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    bende sivaslıyım söylediklerinize aynen katılıyorum.anadolu takımlarının trabzonspor etrafında toplanmaı lazım ama maalesef öyle olmuyor hep istanbul takımlarına çalışıyorlar
    Cevapla
  • hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    KONYA lı olarak 25 sene destek verdik bizleri verem etti rezil etti yüz güldürmedi artık ne hali varsa görsün bundan sonra tek takımım konyaspor
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Küme düşünde TÜRK futbolu,sizden kurtulsun.CAS'a yada FIFA'ya başvurun,istatistiklerinizi düzeltir belki :)))
    Cevapla
  • Madmax 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımları TV de avaz avaz bağırıyor adalet diye biri çıkar ne tacmis kardeş der belki o taç şampiyon yapacak biri penaltı var hakem vermez 3 puan alır belki şampiyon olacak biri çıkar adalet diye bağırır TV elerinde hepsinin sovmenleri var hala anadolu TS düşmanlığı bu kafaları bırakalım kardeş
    Cevapla
  • 61@61 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostum birileri gibi hırsızlık yapmadık şike yapmadık hakkımızı arıyoruz .Senin bakış açına göre niye hergün bir yöneticimiz ekranların başında ağlayıp duruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle