Trabzonspor'da Bakasetas'tan flaş paylaşım

Trabzonspor'da maçın uzatma dakikalarında ceza alanında yerde kalan Bakasetas, yüzüne aldığı darbeyle ilgili bir paylaşım yaptı.

Trabzonspor'da Bakasetas'tan flaş paylaşım
Trabzonspor'da Bakasetas'tan flaş paylaşım
GİRİŞ 02.03.2021 00:36 GÜNCELLEME 02.03.2021 01:10
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 27. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe'ye kendi evinde kaybeden ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj yitiren Trabzonspor'da maçın son anlarında Valencia'nın yüzüne gelen müdahalesiyle yerde kalan Yunan oyuncu Bakasetas'tan flaş bir paylaşım geldi.

Devre arasında takıma katılarak büyük katkı veren başarılı hücumcu gözünün altında meydana gelen yara izini gösterdi. Maçın ardından hem Abdullah Avcı hem de başkan Ahmet Ağaoğlu pozisyonun penaltı olduğunu belirtmişler ve orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR hakemi Cüneyt Çakır'a tepki göstermişlerdi.

 

YORUMLAR 34
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemler fener için yapmadı,Trabzonspor zirveye yaklaştı asıl büyük sorun bu.Fenere denk geldi.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    penaltı olduğunu en iyi bilen 2 kişi uğurlu ve çakırdır.ne yazıkki ağaoğlu Trabzonu bu ahlak yoksunlarından koruyamıyor.
    Cevapla
  • HAKKI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapabilir sence
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takimlarinin futbolcularina dirsek vurursan penaltı var Anadolu takımlarınin futbolcularına dirsek vurulursa penaltı yok kural böyleymiş.
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    boşuna nefesimizi tüketmeylim pazar trabzonda bir tiyatro oynandı hakemler görevini yaptı erol,u ali,yi feneri İstanbul,u kurtardılar İstanbul fener rahatladi düzlüğe çıktı bu kadar basit bir hafta boyu senaryo yazıldi ve bizim maçta uğurlu ve Çakır oynayladi.Ali Koc madalya yollamış hakemlere
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeş inan fener olayı değil,olay.zirveye yaklaştık tek sorun bu.
    Cevapla
  • Deli sevmeyen 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş laga luga yapmayın boş yere dirsek darbesi var pozisyon penaltı. Hakem vermedi var da ses çıkartmadı. Valencia bin aldığı bu penaltı vardı lig başında bu pozisyona itiraz edenler açıp ona baksınlar. Nasıl bı ayrım var ligimizde görsünler...
    Cevapla
  • halk2 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta sinan a yapılan neydi ? madem dürüst sün onu da yazsana ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle