Abdullah Avcı: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Oyuncularımla gurur duyuyorum
Abdullah Avcı: Oyuncularımla gurur duyuyorum
GİRİŞ 08.02.2021 22:14 GÜNCELLEME 08.02.2021 23:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Türk futbolu için önemli bir camia olduğunu söylerken takımın büyük bir enerji ile oynadığı ve seri devam ettiği sürece kasket takmaya devam edeceğini söyledi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda önemli bulundu.

Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

Futbol bir organizasyon oyunu. Yönetimden şehrin bize verdiği enerjiye kadar her şey bir bütün. Trabzon şehri bizi çok seviyor ve o şehir her şeyi hak ediyor. Teknik kapasitesi yüksek oyuncular alıyoruz, pas oyunu oynatmak istiyoruz ama bu zeminde olmuyor. Doğru savunma hücum da başlatabiliyor. Uğurcan'ın bir kurtarışı dışında kalemizde önemli pozisyon vermedik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ne çalışırsak onu yapmaya çalışıyoruz. Onlar kazandıkça ben kasketi takmaya devam edeceğim." 

"Malatyaspor'un başında çok yetenekli bir hoca var. Önemli işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Bugün belki golden sonra baskı gördük ama Uğurcan'ın kurtardığı bir net pozisyon var onun dışında pozisyon yok. Takım halinde hareket edebiliyoruz."

"Ben maç maç bakıyorum, parçadan bütüne gidiyorum. Paket program değil, tek tek gideceğiz. Yarın Gaziantep maçı için antrenmanlara başlayacağız"

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 24. haftasında Yeni Malatyaspor'u rakip sahada 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, takım olarak çıkışta olduklarını söyledi. 

Avcı, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Zeminin kötü olmasından yakınan Avcı, "Sadece burasıyla ilgili değil, Türkiye geneli yüzde 70/80 saha zeminleri oldukça kötü. Ligin marka ve değerini arttırmak için, oyuncu sakatlıklarını en aza indirmek için, saha zeminlerinin Türkiye genelinde daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

 Maça iyi çalışarak ve planlı bir şekilde çıktıklarını aktaraN Avcı, şunları kaydetti:

"Oyun istediğimiz gibi geçti. Golden sonra bir ara oyunu kaybettik. Ancak o bölümde de bir tek Uğurcan'ın kurtardığı pozisyon var. Onun dışında çok tehlike yaşamadık. Geldiğim günden beri kenardan gelen ortalara çok çalışıyoruz. Son dakikada oyunu bitirirken attığımız gol, maçı net bir skorla kazanmamızı sağladı. İyi bir ivme yakaladık ve iyi bir aile ortamı var. Sayısı az ama kalitesi yüksek, verdiğimizi uygulamaya çalışan bir oyuncu grubu var. Onlara teşekkür ederim. Bu haftayı iyi değerlendirdik."  

 

YORUMLAR 7
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ya adam
    Cevapla
  • Captan 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük. Hoca. Olduğunu Başakşehirde ispatladı. Bir BJK li olarak sana sabır edilmedi. Sen ğittin Başakşehir dine vurdu hazıra daglar dayanmaz. Senin basarını çalan. Gs. Bakalim hakkını nasıl. Ödeyecekler
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    kasketle bir yere kadar hoca, 2-3 maç tökezlersen ne takke kalır ne baş, fırtınada kaptanlık zordur, başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Alper ağa 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor çok yaşa
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de hem seninle hem onlarla gurur duyuyoruz, keşke Ünal dan sonra seni getirseydiler takımın başına . geçen yılki kadroyu uçururdun.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligin sonunda da aynı şeyleri söyleyecek misin ?
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen sana katliyorum kardes
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle