Abdullah Avcı: Bu oyun Play Station değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Denizlispor mücadelesini değerlendirdi.

Abdullah Avcı: Bu oyun Play Station değil
Abdullah Avcı: Bu oyun Play Station değil
GİRİŞ 04.02.2021 21:44 GÜNCELLEME 04.02.2021 22:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Denizlispor'u 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmeleri şu şekilde:

Bunlar hep ispat maçları. Çok ağır maçlardan çıktık. Biri finaldi, diğeri de liderle deplasman maçı... Müthiş bir takıma sahibim aslında... İş ahlakı olarak harikalar. Bazen günleri bile karıştırıyoruz. Bunlar çok zor maçlar. Bakasetas için başlangıç çok güzel. Kamil Ahmet hiç sırıtmadı. Yunus ilk kez oynadı. Afobe'nin kulübedeki heyecanı... Bunlar çok güzel şeyler. Bizim sıralamada olmamız gereken yerler buraları... Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum. Taraftarlar, Trabzonluların müthiş enerjileri var. Bize olan desteklerini sürdürsünler.

Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Oyuncu grubu ne veriyorsak uyguluyorlar. Ama öğrenmeye açıklar... Bu oyun Play Station değil. Öyle çabuk olmuyor. Burası Trabzonspor. Kolay değil bu işer. Şu an yorgunuz. Hemen dinlenmeye geçip diğer maça hazırlanmamız lazım.

 

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Bugün dördüncülüğe geldik. Bu kısa sürede harika bir durum ama yerimizde duramayız." dedi.

Avcı, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, yoğun bir maç programı geçirdiklerini ve sekiz günde biri TFF Süper Kupa finali, diğeri de Beşiktaş müsabakası olmak üzere aynı oyuncu grubuyla üst üste zor mücadeleler yaptıklarını söyledi.

Denizlispor maçının da zor geçtiğini ifade eden Avcı, "Bugün belki şut, topa sahip olma, rakip ceza sahasına girme, kaybettiği yerde baskılar... Bu oyunlar, erken gol bulamazsan zorlaşır ama oyuncular hep oyunun içinde kalmak için mücadele etti. Oyunun genelinde çok net, bir tane belki atılan şut vardı. Takım halinde doğru duruyorduk. Geldiğim günden itibaren beraber paylaştığımız, beraber çalıştığımız ve bunu geri olarak vermeye çalışan iyi bir oyuncu grubu var. Zaman zaman inişler çıkışlar olacak." diye konuştu.

Gelişimin kolay olmadığını ve göreve geldiği günden itibaren güzel şeyler yaptıklarını anlatan Avcı, "Geldiğimiz günden bugüne hem oyun olarak gelişiyoruz hem skor alıyoruz. Bu beni son derece mutlu ediyor. Bazen antrenmandan oyuncuyu çıkartamıyoruz. Bugün oyunda da kalmak istiyorlar. Bu benim için çok değerli bir şey." değerlendirmesinde bulundu.

Avcı, yeni transferlerden Bakasetas'ın gol atmasının hem kendisi hem de takım için iyi olduğunu belirterek, "Uğurcan kalede çok net duruyor. Nwakaeme, ayağında bir ağrı var ama hala oyunun içinde kalmak istiyor. Ekuban aynı şekilde. Djaniny her geçen gün daha iyi. Berat aynı şekilde. Savunma doğru duruyor. Kulübenin enerjisi iyi. Bu beni son derece mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

"Bazen günleri karıştırıyoruz. Bu sektör, bu sağlık durumunda ayakta tutmaya çalışıyor. Zor süreçler. Yorgunluklar çok fazla. Hemen, tekrar. İyi dinlenmemiz ve toparlanmamız gerekiyor." diyen Avcı, şunları kaydetti:

"Bugün dördüncülüğe geldik. Bu kısa sürede harika bir durum ama yerimizde duramayız. Her zaman bir şeyi ispatlamamız gerekiyor. Kupayı almış olabilirsin, ligin liderini yenmiş olabilirsin. Bugün yine bir sınav veriyorsun. Yenilenmek ve ispat etmek zorundasın. Üç gün sonra yine aynı şekilde bir ispata çıkacağız. Oyuncularıma, camiaya, Trabzonspor camiasının şehirde hissettirdiği yüksek enerji beni son derece mutlu ediyor. Buna devam etsinler."

Avcı, bir soru üzerine, "Trabzonspor'un 17. olması normal bir sonuç değil. Trabzonspor'un olması gereken yerler buralardır. İnişler çıkışlar olabilir. Bugünkü maçın yorgunluğunu atacağız yarın. Dört gün sonraki Malatya maçına hazırlanacağız. İkinci yarı daha yeni başladı. Biz her hafta 3 puanı nasıl alırıza bakacağız. Bu üç puanlar bizi nereye taşıyacak, onu da zaman gösterecek." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 16
  • B.Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım iyi yolda hoca iyi işler yaptı her geçen hafta daha iyi bir futbol izliyoruz. Şampiyonluk biraz zor ama sonuna kadar yarışın içinde kalacağımıza inandırdı beni takım.
    Cevapla
  • Şampiyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkandayız hocam.Şampiyon yap bizi siz ve biz bunu çok hak ediyoruz.
    Cevapla
  • Murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı bey her gittiği takımı Barcelona taktiğiyle oynatacağım der, asıl stratejisi defans yap atarsak 1 tane atarız. Avcı geleli Şu Trabzonsporun oynadığı futboldan zevk almıyorum.
    Cevapla
  • Zekeriya 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi maci seyrediyorsun secemedim. Trabzonspor son 3 macdir güzel mac oynuyor. Ilk olarak gol yemeyi engellemek önemliydi basardi simdi güzel futbol ve bol gol atma zamani geldi. Bence sen Trabzonsporu seyret karistirdin sanirim.
    Cevapla
  • Hakan tan 3 yıl önce Şikayet Et
    Denizli maçını izlemedin galiba. Kaç tane gol kaçırdık. Tek kale top oynadık. Defansa çekilme falan olmadı. Sen başka maç izledin galiba
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yook canııım yanılıyorsun bu oyun play station. Lafa bak!
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Babaniz gs bos konusmayin
    Cevapla
  • Alirıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu lafın dolu konuşmaysa biz boş konuşalım daha iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle