Abdullah Avcı: Kabul etmiyorum!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Kabul etmiyorum!
Abdullah Avcı: Kabul etmiyorum!
GİRİŞ 26.12.2020 21:35 GÜNCELLEME 26.12.2020 22:51
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, ligin 15. haftasında Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Bordo mavili takımla ilk mağlubiyetini yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından beIN Sports'a konuştu.

 

 

Avcı yaptığı açıklamada, "Oyuna istediğimiz gibi başladık. 15-20 dakika Galatasaray'ın baskı yapacağına çalışmıştık. Senaryo bu şekilde devam etti. İlk yarı bitene kadar bir tık daha oyuna hakim olduk. Gole kadar oyundaki şeyleri adım adım geliştirdik. Devreye yenik girdik" dedi.

"Telafi etmek istiyoruz"

 

 

İkinci yarıdaki oyunu kabul etmediğini söyleyen deneyimli teknik adam, "İkinci yarıda tekrar oyuna girme gibi durum vardı ama 2. gol olunca koptuk. Kötü oynarken de pozisyona girdik. Trabzonspor hiçbir zaman kabul etmez. Daha tepkili, daha fazla üreten olmamız lazımdı. İkinci yarıdaki oyunu kabul etmiyorum. Oyunun bir tarafı tatmin edici ama bu mağlubiyeti kabul edemeyiz. Bunu bir an evvel telafi etmek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Basın toplantısı

 

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 2-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, oyun disiplininden kopmanın Trabzonspor'a yakışmadığını söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun ilk 15 dakikasında Galatasaray'ın baskısından nasıl çıkacaklarını planladıklarını, çalıştıklarını belirtti.

İlk 15 dakika dışında her seferinde daha fazla oyuna girdiklerini ifade eden Avcı, "Hiç beklemediğimiz, savunmanın merkezini boşalttığımız anda kaleci kurtardı ancak sonrasında gol yedik. Belki de 7 haftalık sürecin en iyi oyunuydu." dedi.

Avcı, ikinci yarı oyuna tekrar ortak olacakları dönemde kalelerinde ikinci golü gördüklerini kaydederek, şöyle devam etti:

"Oyun, oyuncuya da bize de iyi hissettiriyordu. Ancak ikinci golü yememiz kopukluklar oluşturdu. 2-3 pastan sonra kaybettiğimiz toplar, final pasları... Oyun disiplininden kopmak Trabzonspor'a yakışmadı. 2-0'dan sonra anları doğru yaşamamız lazım. Oyuna her an ortak olabilirdik ki o fırsatlar iki devrede de önümüze çıktı. İlk yarı oyun daha iyiydi, ikinci yarı golden sonra kopukluklar oldu ama fırsatlar vardı. Kazanamadık. Bazen sınırlı kadro yapısı olmasından, hamleler de bir takım durumumuzu netleştirmiyor. Bugün kaybettik. Beni üzen tarafı, ikinci golden sonra kabullenilen durum. Trabzonspor bunu kabullenmez. Bu beni üzdü ama çalışmaya devam edeceğiz."

Ekuban ve Abdülkadir Ömür'ün önemli isimler olduklarını vurgulayan Avcı, bu oyuncuların kadroda yer almamalarının seçeneklerini azalttığını kaydetti.

Avcı, şampiyonluk yarışına ilişkin ise, "Tabelaya, sıralamaya değil, sadece Trabzonspor'un her hafta parça parça kazanmasına odaklandık. Bugüne kadar bu doğru gitti. Bundan sonra da bıraktığımız yerden devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 28
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendine yazık etme beşiktaş tan aylık bir milyon tl alıyordun ne gerek var git tatil yap
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper Kupayı kazanmış bir takımla nasıl baş edecen sen Trabzon.
    Cevapla
  • Müşteri 3 yıl önce Şikayet Et
    Hazırlayın avcının tazminatını, adam gidici demiş olayım.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    plaza,afobe,samedo,marlon,baker,flavio,diabete. 7 tane transfer. içlerinde Trabzon kulübesinde oturmaya layık tek oyuncu yok.bu transferlerden is kokular geliyor,istifa et başkan.
    Cevapla
  • sportmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de etmiyorum/etmek istemiyorum ama tabelaya öyle yazmıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle