Uğurcan Çakır: Gidersem ülkemi gururlandırmalıyım

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Ankaragücü maçının ardından takımı değerlendirdi.

Uğurcan Çakır: Gidersem ülkemi gururlandırmalıyım
Uğurcan Çakır: Gidersem ülkemi gururlandırmalıyım
GİRİŞ 27.11.2020 22:09 GÜNCELLEME 27.11.2020 22:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor kalecisi Uğurcan, Ankaragücü karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.


Uğurcan Çakır maç sonu açıklamasında; "Oynaya oynaya tecrübe kazanılıyor. İdman başka, oynadıkça özgüven kazanıyorsunuz, ne yapmanız gerektiğini öğreniyorsunuz. Yeni bir başlangıç, 2 haftadır pozisyon vermiyoruz, takım olarak mücadele ediyoruz. Hepimiz bir arada savaşarak yine galibiyetle ayrılıyoruz. Abdullah hoca biraz daha takım savunmasına önem verdiğini anlattı ve ona göre çalıştık. Taraftarımızın beklentisini biliyoruz, daha iyi olmaya çalışacağız, inşallah böyle olur." dedi.

Uğurcan Çakır sözlerinin sonunda; "Yusuf Yazıcı ile her zaman görüşüyoruz, samimi arkadaşım. A takımda birlikte oynadık. Yurt dışına transfer yaptı, hayaliydi, hep de söylüyordu. Çok iyi performans sergiliyor. İnşallah biz de gidersek, o, ben, Abdüş ülkemizi gururlandırırız." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 4
  • Canca53 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına git de kurtulalım senden ya Yeter artık ya bir de Trabzon lu alacaksın ya sezon başından beri doğru dürüst bir maç çıkaramadın Bir iki pozisyon kurtarmak nedir ya maçlara kontrastı değilsin top oyna sokamiyorsun çabuk oyun başlatami yorsun rakip takım oyuncusu önüne gelecek o zaman topu alıp kullanmaya çalışıyorsun sen Avrupa'da Allah aşkına ne yapacaksın ya bilip de yapmıyorsun gitmek için ya da hiçbir şey bilmiyorsan yaşım 46 senin kurtardığın kadar bende kurtarırım
    Cevapla
  • fgdfgsfg 3 yıl önce Şikayet Et
    sakin sampion
    Cevapla
  • taner 3 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başindan beri kalede güven vermiyorsun.Belliki transfer olmak istiyorsun.
    Cevapla
  • TS-Li 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendini Toparlamazsan zor..Gece beşikmi sallatıyorlar sana anlamıyorum ki.
    Cevapla