Uğurcan ve Abdülkadir için 40 milyon euro

Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek isteyen Fransız ekibi Lyon, Fenerbahçe maçında iki yıldızı izledi.

Uğurcan ve Abdülkadir için 40 milyon euro
Uğurcan ve Abdülkadir için 40 milyon euro
GİRİŞ 29.10.2020 10:37 GÜNCELLEME 29.10.2020 19:41
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un yıldızları, Avrupa kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor... Yusuf Yazıcı (17.5 milyon Euro) ve Sörloth (11 milyon Euro) gibi isimleri parlatıp önemli rakamlara satan Bordo-Mavililer'de bu kez Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür'e ciddi bir ilgi söz konusu. Bu ikiliyi isteyen kulüplerden biri de Lyon...

 

 

Ligue 1 ekibinin baş gözlemcisi Bruno Cheyrou, Uğurcan ve Abdülkadir'i son Fenerbahçe maçında statta canlı olarak takip etmişti. Aynı maçta Ozan Tufan'ın yanı sıra Fırtına'nın genç sağ beki Serkan Asan'ı da mercek altına alan Lyonlu yetkililerin, devre arasına kadar özellikle Uğurcan ile Abdülkadir'i izlemeye devam edeceği öğrenildi.

RENNES'E SATMADILAR

 

 

Yönetimin iki oyuncuyla ilgili politikası net... Bordo-Mavililer, hem Uğurcan hem de Abdülkadir için 20'şer milyon Euro'nun altında rakamlara sıcak bakmıyor.

Nitekim transferin son günlerinde Rennes kulübü, Trabzonspor'un kalecisi konusunda kapıyı çalmış ve 15 milyon Euro seviyelerinde teklif yapmıştı. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu bu rakamı az bulmuştu. 21 yaşındaki Abdülkadir'le ise geçtiğimiz sezon Monaco çok ciddi şekilde ilgilenmişti.

BORCUN YARISINI KAPATABİLİRLER

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi göreve geldiğinde 182 milyon Euro olan Trabzonspor'un borcu, şu anda 98-99 milyon Euro seviyelerinde... Her geçen yıl kulübün borcunu azaltan yönetimin planı, 5 yıl içinde tamamen rakamın sıfırlanması. Bu süreç, Abdülkadir, Uğurcan gibi isimlerin beklenen fiyatlara satılması halinde daha da kısalabilir. Her iki isim için 20'şer milyon Euro'nun üstünde rakamlar bekleyen Bordo-Mavililer, sırf 40 milyon Euro'ya bu ikiliyi satması durumunda mevcut borcunun neredeyse yarısını eritmiş olacak.

YORUMLAR 20
  • ÖzgüR 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru strateji, satın alma opsiyonlu kira. İstenen fiyatı vermezlerse 1 sene satın alma opsiyonlu iyi bir takıma kiraya ver. Opsiyonuda 30 m yap.
    Cevapla
  • ali kemal küçük 3 yıl önce Şikayet Et
    40 milyon euro almış sorsan açım para yetmiyor derler.
    Cevapla
  • fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Lyon bunları izlemeye geldiyse. Kesin pelkas ozan Altay lemos bunları beğenip bunları alır almaya çalışır
    Cevapla
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostum sen onları fenerbahçe zannettin sanırım. Kendinize gol atanı alıyordunuz. Emin ol o takımlar en az 1 senedir izliyorlardır.
    Cevapla
  • T.C. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sporsever Konyalı olarak Trabzonspor kurmaylarını tebrik ediyor ve sizin adınıza sızden daha çok seviniyorum .Bana göre gerçek şampiyonluk bu olsa gerek .Bütün TRABZONLU sporseverlere sevgiler....
    Cevapla
  • beyınsız 3 yıl önce Şikayet Et
    abdülkadır en az 40 mılyon euro ya satılmalıdır.O dogru oyuncularla oynarsa kalitesi çok daha ortaya çıkacaktır.20 az
    Cevapla
  • Sergen 3 yıl önce Şikayet Et
    Barça Messi nin alternatifi olarak düşünüyormuş. 100 milyon verir. Bekleyin s3ne sonunu
    Cevapla
  • bordo-Mavi 3 yıl önce Şikayet Et
    yürü git 40 mış !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle