Trabzon'da isyan! 'Bir gitse şükür namazı kılınır'

Trabzon’da yerel gazeteler, bordo-mavili takımın 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe karşılaşmasının ardından teknik direktör Eddie Newton ile maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın yönetimine tepki gösterdi.

Trabzon'da isyan! 'Bir gitse şükür namazı kılınır'
Trabzon'da isyan! 'Bir gitse şükür namazı kılınır'
GİRİŞ 26.10.2020 10:37 GÜNCELLEME 26.10.2020 10:37
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de 6 haftada 5 puan toplayabilen ve deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton’un geleceği tartışılıyor.

 

 

Bordo-mavililerin dün akşam İstanbul’da oynanan ve 1-0 öndeyken 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yerel gazeteler hem Newton’u hem de maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirdi. Yerel gazeteler bordo-mavili takımın teknik patronu Eddie Newton ile yolların ayrılması gerektiğine vurgu yaparken, maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın da hatalı kararlarıyla müsabakanın önüne geçtiğine dikkat çekti.

Sonnokta gazetesi, “Bir gitse şükür namazı kılınır”, “Fenerbahçe karşısında 1-0 öndeyken maçı veren Newton’un defteri kapanmak üzere” başlıklarını kullanırken, Karadeniz gazetesi, “Eddie’nizi de alın evinize gidin”, “Yönetimin Eddie Newton ısrarı pahalıya patladı. İlk yarısını 1-0 önde tamamladığımız maçta Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 3-1 kaybettik, zirve derken dibe vurduk”, ifadelerini kullandı. Taka gazetesi, “Mutluluğumuzu çaldılar, Newton da izledi”, başlıklarıyla haberi okuyucularına aktarırken, Kuzey Ekspres gazetesi, “Fırtına Cüneyt Çakır’a teslim!”, “İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan bordo-mavililer, ikinci yarıda hakemin yanlış kararlarıyla kalesinde 3 gol gördü”, yorumunu yaptı. Günebakış gazetesi de “Güzel başladı, kötü bitti”, “Ligde kötü giden Trabzonspor’a son darbeyi de Fenerbahçe vurdu” başlıklarını kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un kume dusecegini lig baslamadan dedim ve iddia ediyorum.Ts cok kotu transferler yapti.Agaoglu ucuz takim kurmanin bedelenini takimi kume dusurerek odeyecektir.Ts lig sonuna kadar 20 puan bile alamaz ve alamayacak.Iyi izleyin,once Kasimpasa sonra Alanya Ts yi ligin dibine atacaktir.Ts bu sezon the End.
    Cevapla
  • Üni TS 3 yıl önce Şikayet Et
    Arif lazım sana tarif sen bu dediğini belki rüyada görürsün ama gerçek çok başka
    Cevapla
  • aydoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk yarı iyi oynadın golu buldun, ikinci yarı sahada gezindin 3 gol yedin bu neyin şikayeti, senede 2 teknik adam harcanıyor neyin başarısını bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Takim orta saha forvet dafas yok takimin kaburgayi satiyon yildiź şart 2 tane satmadan alin iyileri satmayin
    Cevapla
  • sezat Çil 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz sevmeye devam edelim Trabzonspor u.Hayatimizdan Trabzonspor u cikar geriye ne kaldı ki
    Cevapla
  • hadi oradan 3 yıl önce Şikayet Et
    hasta bir zihniyet... hayatından çıkardıklarına bir bak... nelerden vazgeçtiğine de... hz. peygamberimiz s.a.v. hiç kimseyi benden fazla sevmeyin beni deAllah C.C.'tan fazla sevmeyin buyurmuştur... yazık ki trabzonspor çıkınca geriye ne kaldıki diye sormak en hafif ifadeyle aymazlıktır...
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    cüneyt çakır fb için ne yaptı maçı seyredin 10 düdük 8 zi ts verdi bütün tutarsızlık yönetimde en büyük ünal hocayı göndermekle yaptı sonra sezon basında takımı sırtlayan topçulara sahip çıkamadı ts şampiyonluk sansi kalmadı
    Cevapla
  • Şampiyon fener 3 yıl önce Şikayet Et
    5555 Kör değil görmek istemiyor lar Bunlar günlük hayatta da haram yemeyi mubah sayar soyliyim
    Cevapla
  • 5555 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm fb liler kör bu millet enayimi lan Rize basladiniz hala bu Tff mhk ayni sizin gibi kör fb ye yapilan sözde faüllere bir bak tekrar bak formayi tersine giydir tekrar bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle