Trabzonspor, AİHM'e gidecek

2010-2011 sezonunda şampiyonluğun şikeyle elinden alındığını öne süren Trabzonspor, son olarak FIFA kararını İsviçre Federal Mahkemesi’ne taşımış ama yine istediği sonucu alamamıştı. Bordo-mavililer, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne götürme kararı aldı.

Trabzonspor, AİHM'e gidecek
Trabzonspor, AİHM'e gidecek
GİRİŞ 05.10.2020 14:36 GÜNCELLEME 05.10.2020 14:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Eda Lermi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yönetim Kurulu olarak şike davasını AİHM’e taşıma kararı aldık. AİHM insan hakları kriterleri uyarınca olayları yargılayan bir kurum. Haliyle hukuki olarak bu yolumuz da açık. Avukatlarımızla birlikte, kulübümüzün şikeyle ilgili yürüttüğü hukuki mücadeleleri bir dosya haline getiriyoruz. Bu çalışmalar bitmek üzeredir. En kısa zamanda tamamlayıp şike davasını AİHM’e götüreceğiz. Haklı olduğumuz bu dava için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

YORUMLAR 5
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    civcivler korkudan titriyor, ya basarirlarsa diye. unutmayin bu dunyada hakkimizi alamazsak öteki dünyada elimiz yakanızda olacak. bu işte kurtuluşunuz yok, bunu aklınıza sokun. Allah verede bu dünyada hakkımızı alalım, yoksa kul hakkı bu, sonu belli.
    Cevapla
  • osman42kny 3 yıl önce Şikayet Et
    yazik hamsiye yaaaa
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    sonraki durak ütopya mahkemesi olur. derdinizi bir de yüce honosa anlatırsınız.
    Cevapla
  • bolu beyi 3 yıl önce Şikayet Et
    sonraki durak mars futbol federasyonu
    Cevapla
  • Doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Trabzon bu yıl avucunuzdakini başakşehire verdiniz.geçmişten medet bekliyorsunuz.Fetöde yok artık.size asla şampiyonluk yok.
    Cevapla